Ferie og Idéer

Jeg ved ikke hvad der er med mig og ferie!

Men jeg får så mange gode, spændende og kreative ideer, når jeg holder ferie. Nogen af dem, jeg skal helt sikkert arbejder på når jeg kommer hjem.

 

Nu har jeg længe ville arbejde lidt mere med synlighed
og det betyder at, jeg skal have ryddet op i mine sociale medier.

 

Gøre tingene mere strait line og nemt at finde for dig, at finde mig rundt om i de mange forskellige sociale medier der findes! Men da jeg kun er mig selv og mit “Do it yourself” agtigt,  sker der fejl og det må man sige at, jeg har fået gjort med bl.a min profil på Bloglovin…

 

Der har jeg nu fået lavet 4 forskellige profiler – uhmmm… Jeg har dog fået slettet to nu og jeg er nok nød til at, finde hjælp til at, få slettet de sidste og ført de forskellige følgere over på den helt nye.

 

Det er svært at, være perfekt til de mange forskellige medier og jeg må da også indrømme, med mellemrum har jeg mest lyst til at, lægge det hele fra mig og lade andre gøre det! Men så er det at, jeg få en super hilsen, lidt ekstra likes også kører jeg igen på med 180 og ved at, jeg gør en forskel.

 

To Do liste!

Jeg har i dag lavet en To Do liste og den skal jeg bruge efteråret på at, gøre klar!

 • Bloglovin ( en konto) 
 • Foredrag – Gigtforeningen “På job med kroniske smerter
 • Moms  | Regnskab
 • Nye indlæg – hemmeligt indtil videre! Der kommer mere til efteråret! 
 • Skrive rejsebogen færdig 
 • Ny side – platform (den skjulte sygdom) 
 • Flyt domæner – livetmedgigt.com (Al indhold) til livetmedgigt.dk
 • Samarbejde med en diætist og få den videnskablige evidens bag kost og gigt.

 

Uha listen blev lige pludselig lidt lang –  ikke lang i antal af punkter, men laaang i mængden af gøremål pr. punkt. Men det bliver så spændende og jeg tror at, hjerne har haft godt af sol, sommer og varme – for det pipler med gode idéer til blogindlæg og som du ser nye projekter – jeg skal jo nødig kede mig … hi.. hi.. hi..

 

Nu må jeg se om jeg kan gøre noget ved alle disse fede emner og punkter – jeg ved at, jeg skal nok komme langt, det er bare det her IT der driller mig ( kun fordi at, jeg skal lave al selv fra bunden og det er nogen gange meget svært! )

 

Lidt fra mig til dig og hvordan min ferie “hjerne” går i aktion ved i ferietid og  hvad jeg helt sikker skal arbejde med efter ferien, der desværre snart slutter! Men al godt må jo ende på et tidspunkt.

 

Rigtig god lørdag ♥

 

Tak fordi at, du læser med!

 

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK – BLOGLOVIN

Follow my blog with Bloglovin

Showing 2 comments
 • Livet med gigt

  Her Birgit,

  Jeg kommer til Sjælland d. 28 septemer og senere på efteråret kommer jeg til Sønderjylland ( hvilke steder jeg kommer, har jeg ikke fået bekræftet af Gigtforeningen – det er dem der arrangere det)

  Men jeg glæder mig så meget til at, komme ud <3

  Rigtig god weekend

 • Birgit

  Lyder spændende med den To Do liste ? Må jeg spørge hvor du holder foredrag om – på job med kroniske smerter? Fortsat god ferie ☀️

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv