Et godt helbred til, at være syg!

Det er virkelig sandt – det gamle ordsprog! Du skal have et godt helbred for at, være syg!

I disse dage, er trætheden igen værst hos mig. Den ugidelige, uduelige og evige altid træthed jeg har. Jeg havde sådan håbet på at, ordentlig kost i forbindelse med min livsstilomlægning var det der kunne gøre tricket, men nej!

Træthed, Træthed og lav energiforbrug…

Det er det jeg kan tilbyde i perioder af gangen, for jeg er så uendelig træt af at, være træt hele tiden. Det fylder så meget og jeg forsøger med al min magt, at, få vendt skuden – men den svinger lige direkte tilbage til start og hvis jeg har gjort noget mere ekstra ordinært, så går den hel amok.

Jeg har ingen energi til at træne, til at lave lække mad eller bare til at være til – det fylder og trætheden fylde kolossalt meget og en dårlig søvn udmatter mig endnu mere – hvordan kommer jeg det til livs! – nogen gange er det slet ikke til at, forstå!

Det er virkelig den skjulte sygdom “Træthed”, der ikke er meget om hvordan vi gigt patienter vender skuden til mere overskud, mere energi og bedre søvn.

Gigtforeningen har i 2015 givet Katrine Bjerre Løppenthin godt 117.500 kroner af Gigtforeningen til sin forskning i søvn og træthed ved gigt og jeg er en af dem, der glæder mig til at høre resultatet af forskningen!

Gigtforeningen har også lavet en lille liste over, hvad du selv kan gøre – desværre er min erfaring at, trods store tiltag og ønsker om at, det bliver bedre ved disse elementer, så er den vigtigste….

Lær din træthed at kende!

Hvornår på dagen og i hvilke situationer fylder trætheden mest? Kan du undgå nogle af de situationer, der sluger din energi? Eller kan du planlægge dig ud af det ved f.eks. at få hjælp.

Der findes en masse små fif til at, gøre hverdagen nemmere

  • Find balancen mellem aktivitet og hvile

  • Få gode vaner

  • Få gode sovevaner

  • Hold fast i venner og undgå social isolation

Hos mig forsvinder trætheden stadig ikke, men jeg er også NØD til at gøre selverkendelse og sige, at  jeg er ikke lige den person i verden, der lader trætheden stå i vejen for et godt projekt.

Det har selvfølgelig også stor betydning for min træthed 🙂 Jeg har skrevet en del om træthed, se mere i link forneden…

Nu vil jeg lægge mig på sofaen og tage en ordentlig slappe og bare lave igenting.

Tak fordi at, du læser med!

 

 

 

 

 

Følg mig på SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

 

Træthed – en overvældende og usynlig følge af gigt

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv