Kom frem forår…

Efter et par gode uger, med stabilt vejr, er jeg nu tilbage til at, min krop syntes det hele er øv og ikke gider at, stå op om morgen – er morgenstiv – træt og øm over det hele.

Vejrforandringer, sucks!

Jeg var ellers lige så glad for at, der i de forskellige vejrudsigter var enighed om udsigten til mere stabil vejr.
Jeg må da indrømme at, den prognose tog en drejning til en del ændring af vejret og for mit vedkommende til det værre kropsmæssigt.

Nu sidder jeg her en afslappet søndag morgen og min krop er total umulig og slet ikke samarbejdsvillig.

Billede: Pixabay

Får du det også skidt, når vejret ændres?

Jeg er meget følsom overfor vejrændringer og jeg ved at de første par måneder af året, at der nogen gange er ret meget i ændring sådan rent vejrmæssigt. Hold da op – jeg er træt af det!

Knoglerne der skriger, gør ondt, fryser og giver jaw igennem forkellige dele af knoglerne – helt uden varsel, samt en usigelig træthed, driver med mellemrum mig til vanvid.

I fredags havde vi gæster og fordi at, jeg ikke har haft ret meget energi – gjorde vi rent ( det trængte der virkelig til) og fik lavet mad samme dag – var jeg helt udkørt fredag aften.

Men som altid, får jeg trukket op i mig selv og syntes selv, at jeg fik energi til hele aftnen med 3 rettes menu – desserten var dog et total flop – fik ikke lavet nok rasp til æblekagen, så den var lige som vand – mega pinligt, men nå ja, jeg forsøgte!

Sjovt nok det med at, hive – tanke eller trække sig selv op til et arrangement, en aften med gæster eller i byen – det er noget jeg tror alle kender til. Forskellen på os med gigt, er at det bider sig i enden og i forhold til andre,  kan det indhentes det efter en god nats søvn, bruger jeg dagevis på at, komme ovenpå.

En udfordring og en af dem, der ikke altid er nemme at planlægger efter.

Nu sidder jeg med ekstra vest på og mine ankler og knæ jamer over at, jeg nu har siddet et lille stykke tid og nydt min morgenmad, samtidig med at jeg har skrevet blog.

Derfor skal jeg nu i et langt varmt bad og nyde varmen løbe igennem kroppen og for et kort øjeblik være smertefri ♥

Rigtig god søndag til dig og nyd den

 

 

 

HUSK AT DU KAN TILMELDE DIG TIL, AT FÅ DIREKTE BESKED I MAILBOXEN OM NYE BLOGINDLÆG FRA MIT TIL DIG  ( det er ikke nyhedsbrev, du tilmelder dig – kun meddelse om nyt blogindlæg )

 

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv