Kulde og blæst…

…er vendt til varme og solvejr -og lidt blæst!

Så ankom vi til Spanien små 36 graders varme (målt i skyggen), det var dog kun 28 da vi landet kl. 10:10 i morges – men stadig var lidt udfordrende for både mine svigerbørn og hunden.

Vi var godt nok også tidlig oppe og det ses vist tydeligt på billedet her fra flyet!

Kære dig bag ved – undskyld at, du kom med på billedet!

 

Jeg nyder det stabile vejr – dens varme og de høje temperaturer. Det giver mig en underlig rolig fornemmelse i kroppen og selv om jeg kan være stiv om morgen, så er det ikke nær så smertefuldt at, vågne op og få gang i kroppen.

Jeg elsker varme, men jeg har også et punkt hvor det bliver for meget og så er det heller ikke sjovt for mig – der er vi slet ikke endnu. Selv om varmen bliver mere og mere intens fra vi er landet til nu.

Klokken er nu hos mig 22:20 og vi har stadig 29 grader – mums det er lækkert!

Hunden King og varme!

King´s gå turer sker kun i de sene aftentimer eller de lyse morgentimer. Jep, mor her står simpelthen oppe før alle andre om morgen for at, gå med ham og dernæst hjem igen og putter under dynen med Nuller ( som aldrig sover med andet et lagen i varmen).

Det er mega hyggeligt og jeg nyder virkelig at, jeg har nogen derhjemme at, komme hjem til – det sker jo aldrig i hverdagen.

Hvorfor sene aftner og tidlige morgner! Alle andre tidspunkter er helt umulige at gå på, og måden jeg måler det ved at, ved selv at,  gå i bare træer og kan jeg ikke det, så kan/eller skal King heller ikke gå på den!

God tommefinger regel!

Mange har spurgt mig, hvorfor jeg har ferie med hunden – så er det er jo ikke ferie, siger de!

Men for mig er det ferie, jeg kan da godt indrømme at det med at skulle tidlig op og ud at gå, ikke virker som ferie – men som hverdag.

Der er nok her at, jeg lidt anderledes. Jeg nyder at vi kan tage ud og spise med King på slæb – det giver mig en ro og fornemmelse af at, jeg ikke behøver at skynde mig hjem igen eller får den dårlige samvittighed at, nu har han været alene for længe og vi er desværre nød til at tage hjem snart p.g.a ham.

Ja, det kan da også godt være lidt irriterende at hele tiden tage hensyn til en hund – men for mig er, det ligesom med små børn, et valg!   – og jeg har valgt at taget med min hund med mig overalt også på ferie.

En beslutning jeg tog, da jeg købte denne lille hund – han kan komme med overalt! Og det gør han også…

Nu vil jeg ønske dig en super lækker torsdag – til dig, der skal på diverse festivaler, så håber at du får en rigtig lækker tur!

Tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv