I dag er det mors dag og ja, hvorfor fejre vi endelig det?

I mange år troede jeg det var noget blomsterhandlerne havde opfundet – indtil jeg blev klogere..

Dagen blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe (18191910). Oprindeligt var tanken at dagen også skulle være en dag for fred.

Anna Jarvis (18641948) fik udbredt kendskabet til dagen, i første omgang for at ære sin egen mor (moderen Anna Marie Reeves Jarvis arbejdede bl.a. for at forbedre de sanitære forhold og mindske børnedødeligheden), men efterhånden også for generelt at ære alle mødres arbejde.

Hun fik indført, at dagen skulle afholdes den anden søndag i maj, og skikken bredte sig hurtigt. Dagen er blevet holdt i hævd som en officiel helligdag i USA siden 1914.

Jeg syntes det er en dejlig dag. Her får du lov til at ære den kvinder der har givet dig liv og det er altid dejligt at, få en påmindelse om at, vi har en kær der er glad for en!

Jeg har lånt dette søde citat af min datter ♥, der i morges lavet den sødeste Instagram hilsen til mig ♥ Kan man andet en blive så glad omkring hjertet over sådan en hilsen?

Today is a celebration to the one who’s always there when you need her. Always there when you feel sad, and always there to give you snacks! Love you Mom @livetmedgigt.dk ❤️
#mothersday #love #celebrate #family#smile #alwaysthere #hug #silly #fun#pictures

♥ Er du ikke mor endnu eller ikke har muligheden for at, blive mor – så giv din egen mor en kærlig hilsen i dag! Jeg kan fortælle dig, at som mor selv, luner det virkelig meget!

Tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv