Når dynen er ens bedste ven!

Min seng og dyne!

Jeg elsker min seng, dynene der blødt snor sig om mig og giver mig en dejlig trykhed og varme. Den kærtegner næsten min krop og indhyller mig i en vant fornemmelse af, velvære og lettelse for kroppen.

 

For en del år siden var sengen min fjende. Hver gang jeg skulle i den, blev jeg bange og fik små angstanfald over at, jeg skulle have ro på kroppen og mærke efter de signaler den udgav.

 

I dag har jeg en hel anden opfattelse af min seng og dyne. Det er min hule og den har den eneskab i dag at, give mig ro og afslapning i krop og sind.

 

Jeg har ekstra mange puder og den bedste sengeperiode for mig er når Nuller lige er stået op og jeg kan ”brede” mig i hele senge og bruge hans dyne, puder og side til min disposition.

 

Jeg har altid fyldt meget i sengen, men jeg elsker tiderne når jeg får lov til at, lægge som jeg gerne vil og få den ekstra støtte jeg har brug for i min udmattet krop om morgen.

 

Det gør at, jeg ligger lige en time længere…

NB: Vi roder lidt, men 6 mennesker i huset ♥

 

Morgenstivhed!

 

Morgenstivhed kender du sikkert til, men når jeg får den ekstra time og får tid til at, vågne bliver morgen lidt nemmere…

 

Ja, faktisk betyder det noget for resten af dagen. Den bliver altid lidt nemmere, når jeg har haft en god nat og en nem morgen.

 

Og selvfølgelig gør det også noget ved mig at, vi i denne periode har lyse nætter og morgner – jeg er meget glad for de lyse tider.

 

Jeg har altid været det der kaldes lidt vinterdepressiv og det tror jeg vi er mange med en imunforsvarssygdom der har… Derfor har jeg også en lys lampe til at, vække mig – en Wake Up ligth.

Hvad er en lys lampe/Wake up light? Det er en lampe der giver naturligt lys stigende fra den timede antal min før du vågner om morgen. Jeg har den selv på stigende lys klarhed på omkring 30 min før vækkeuret skal vække mig.

 

Det betyder at, lampen starter med svagt at, lyse 30 min. før jeg står op og forstærkes hvert min. til vækkeuret ringer. Så vågner jeg op til et lyst og behageligt soveværelse… det gør mine morgner ( i de mørke perioder af vinteren) nemmere at, stå op!

 

Det er ikke rigitg noget problem  i sommeren, der har vi det jo lyst meget længe..

 

Nok om dyner, selv om den lyder lækker lige nu – er lidt træt, for jeg kommer ikke rigtig i seng med de lune aftner, jeg har her i Spanien.

 

Det er jo ikke hver dag at, jeg kan sidde ud kl. 23 om aften i t-shirts og bare nyde den lune luft på 25-28 grader! Ikke hjemme i DK , men der er aftnerne hyggeligt med ild i pejsen og pakket ind i tæpper.

 

Hvert sit sted, har hver sin charme ♥ E L S K E R dog varmen

 


I disse ferie dage, er jeg mest aktiv på Instagram og kun lidt her på bloggen – så følg med Instagram 🙂 Der kommer mange sjove ting ind i disse dage..

 

Tak fordi at, du læser med!

 

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv