Når IT bare ikke fungerer….

Min fredagen blev brugt på at, lave min outlook ( mailsystem) da det hele forsvandt fredag morgen og gik total i sort. Fra det ene øjeblik til det andet havde jeg mistede alle mine oplysninger, aftaler og mails.

Arhhh….

Jeg var virkelig ude og sk..de – da alt hvad jeg i de sidste måneder har lavet aftaler på var væk! Nu var gode råd dyre!

Det her IT er et fantastisk arbejdsredskab –  når det virker!  Jeg er stor fan af det online, men når det hele sådan en morgen bryder ned, er jeg godt nok på herrens mark og total lost. Især fordi at, jeg jo bare er mig, så der er ingen i huset der kan hjælpe eller komme med gode råd og idéer.
Jeg brugte hele dagen med TDC og en IT mand ( ham der lavet min opsætning fra start) får at, få det fixet. Mange, mange timer senere fik vi det op og kører igen online og jeg kunne igen sende mails ud. Nu er det store problem at, alle de mails der var i mit outlook var væk..

Normalt har jeg backup på alt – men ikke lige på min mail.

Mailsystemet har jeg jo på flere computere og tænke slet ikke på at, det skulle være nødvendigt.

Det vigtigste er jo gemt, bare ikke lige aftalerne på det der ikke er skrevet kontrakt på endnu eller på dem der har kontakte mig og jeg lige skulle kikke i kalenderen først.

Nu er jeg 3200 kr. fattigere og mit system kører igen – Meeeen, ind imellem syntes jeg godt nok det økonomiske er en stor udfordring for mig.

Desværre er vi jo alle ret meget afhængig af vores online programmer og jeg sidder nu her fredag aften og er glad for at, jeg nogenlunde fik alt op at, kører igen og jeg er “kampdygtig”.

Men hold da op, jeg er træt og udkørt af al det hurlumhej – det kræver en lang gåtur for at, få hovedet klar igen og tænk dig, jeg nået slet ikke at, nyde den dejlige solrige dag 🙁

Nu vil jeg runde af og komme i gummeskoene og nyde den sidste smugle sol der er tilbage på himlen ( elsker at, det er blevet lysere).

Søndag kommer der et indlæg om Transforme Your Life in 90 days, jeg går på sammen med manden min. Det bliver mega spændende – læs med søndag eftermiddag og se hvad TR90 challenges er!

Det bliver mega godt! 

Nyd fredag aften og pas godt på dig selv ♥

 

 

 

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv