Nedslidt og manglende midler!

I dag da jeg gik og støvsuget, syntes jeg at alt omkring mig er ved at falder sammen!

Et er at, kroppen ikke kan mere og lige så stille kommer i en slags forfald og  jeg resten af livet skal være syg, økonomisere min tid og penge. Men jeg har været syg længe nu og der er så mange “ting” omkring os, der begynder at, mærke den manglende pleje eller udskriftning.

Med mellemrum bliver jeg trist!

På mange af de Instagram profiler / blogge jeg følger – kan jeg ikke altid lade være med at, tænke hold nu op – royal copenhagen sidste nye stel eller mega dyrt tøj ( mit er altid købt på tilbud – den kjole jeg havde på i fredags fra Hilfiger, kostede mindre en en ny kop fra royal copenhagen).

Det er som om at, al ramler sammen omkring en samtidig. Vores opvasker duer ikke, vores støvsuger er semi ødelagt ( suger stadig – bare ikke godt) vores hus trænger til en kærlig hånd med en omgang kærlig maling (og jeg kan ikke længere male ) og fornyelse af enkelte materialer rundt omkring i huset.

Det har jeg bare ikke råd til!

Vi forsøger så godt som muligt at udskifter og lægge penge til side, til vores hus og møblerne i vores stuen er snart 10 år gammelt Ikea skabe, der er slidte og har skrammer.

Vores gulve er 15 år gamle og ja, i det hele taget trænger huset virkelig til at ordenlig omgang og ikke af den billige slags. MEN den helt store slags…

Hvor finder jeg pengene til det på en fleks løn og mandes faglærer løn ???

Jeg kan godt blive så træt af det hele med mellemrum og ja, vi kunne da godt lægge lidt mere til side hvert måned for at, gøre mere ved huset – men der går mange mange år inden at, vi får skabet 100.000 kr. sammen til en ordenligt gang fornyelse.

Jeg ikke den eneste der slås med disse økonomiske udfordringer, ved jeg godt! Nogen gange hænger det mig bare så langt ud af halsen, at jeg ikke kan gå ned i det nærmeste møbelhus eller i Ikea og købe nyt.

Der er så meget jeg er taknemlig for i hverdagen – vi har eget hus – vi har en bil – sommerhus – og ja, et okay helbred! Jeg har også været husejer siden jeg var 20 år gammel og brugt mine penge fornuftigt fra pengegaver m.m. I mange år har alt jeg/vi har fået i gave gået til huset og jeg har jo selv valgt i de tidlige år at, blive hus ejer.

Men dengang var der ingen der så denne fremtid! Det er ikke misundelse for andres goder eller deres fine stel, det er mere at, jeg ikke kan få de små hverdags ting til at, flyde!

Desværre begynder det at, kunne mærkes i husholdningen,
at jeg ikke har modtaget en ordenligt løn i meget lang tid.

Selv om jeg lige har været ude og rejse til USA, som vores første rigtige ferie i 4 år! Og ja, det er selvfølgelig ud over vores turer til Spanien, men vi havde desværre ikke råd til et sommerhus i Danmark.

Vi fik et meget billigt sommerhus ( lejlighed) i lav konjunktionens tiderne i Spanien og det er mest af alt min pension, der er brugt her – det kan alle jo gøre!

Det har den daglige økonomi ikke råd til ekstra ydelser som et sommerhus og jeg ved at, jeg er heldig her i livet og har mange, mange goder i livet og jeg har truffet nogen gode sunde beslutninger før jeg blev syg – MEN med tiden, bliver det svære og svære at, gøre ting bedre med meget små midler.

Jeg forsøger og det vil jeg altid gøre – det ville dog være dejligt, hvis der var nogle der snakkede vores økonomiske sag med mellem.

Den giver virkelig nogen udfordringer i hverdagen og ja, vi kunne måske flytte til en lejlighed et sted i landet! Det komiske er dog, at det kunne ikke blive billigere for mig at bo andre steder end mit eget hus.

I dag var ikke så positiv, men jeg håber alligevel at den bringer lidt mere fokus ind på en side, vi næsten aldrig berøre i hverdagen!

Tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv