Nyt udseende, nye briller

I går var jeg inde i byen og hente mine nye briller.

For mange der har briller er det i forvejen ikke noget særligt – men for mig var det en kæmpe stor beslutning om bare gå ind igennem døren til brillemanden.

På en eller anden måde var, det en selverkendelse, jeg overhoved ikke havde lyst til at være i nærheden af eller acceptere!

Hvorfor mon!

Det betyder jo, at jeg bliver ældre og får ældre skavanker og jeg er sgu ikke ældre endnu! 🙂 og jo, jeg er jo nok kommet op i årene og må da også acceptere at, det er tid til lidt hjælp og så i øjnene.

Jeg har altid syntes at, jeg har været heldig ikke at skulle bruge penge på briller. For det er da ikke billigt! Og jeg har to forældre med briller, to søskende der bruger briller, så hvorfor ikk´jeg!

Med alt det andet der er at, tage hensyn til mig, så er jeg jo den heldige, at jeg ikke også havde briller – der er mere end nok udgifter på mig.

Briller!

Jeg har skrevet halvdelen af indlægget uden briller og halvdelen med briller – for jeg skal jo lige vende mig til dem. Man bliver godt nok lidt svimmel ved brugen her i starten. Det havde min mor godt nok fortalt, at jeg kunne blive og da jeg har perfekt langsyn, så er det vild underligt at, kikke op og alt er sløret!

I er seje, jer der går med briller til dagligt!

Jeg har tænk over alle de ting, der ændres i synet for jer og hvordan det har været at undvære det! Jeg har været heldig indtil nu og ja, det er kun skærmbriller… så jeg skal vist slet ikke klage!

Nu er de kommet i tasken og de skal med overalt også må jeg se, hvor meget jeg får brug for dem i hverdagen. Tror mest det bliver om aften de skal bruges. Men det ændre sig nok alligevel hen af vejen 🙂

NB: fik faktisk af vide i går, at hvis du får meget medicin – bl.a Humira jeg får, kan det være en af årsagerne til har sløret syn ved træthed! Så vær´ops på jeres øjne og husk at, få dem tjekket med mellemrum!

Nu ønsker jeg dig en lækker torsdag og jeg har fået hængt sengetøj ud til tørring også er det godt vejr .. hi ..hi ..hi

Tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv