Sommerferie tid!

Follow my blog with Bloglovin

”Ferie, Ferie, Ferie – slap nu af, du har fri – syng en glad melodi….”

 

Tiden er kommet til sommerferie, det betyder at, jeg skal slappe af og nyde familien.  Jeg har dog vild dårlig samvittighed, for jeg havde planlagt i vinters at, min rejse bog skulle udkommer her til sommer, men den må vist lade sig vente!

 

Jeg vil så gerne have alt med og jeg glæder mig da også over, at jeg er kommet i gang og har fået rigtig meget skrevet ned og flere gode idéer til at, rejsen nemmere med en kronisk sygdom.

 

Begynd at, glæd dig – den kommer helt sikkert snart!  Og med snart, mener jeg engang i efteråret 🙂 

 

I år er hele min lille familie samlet for første gang i nogen år. Men børn der læser på Uni m.m., så er det virkelig svært at, få det hele til at, gå op i en højre enhed.

 

Jeg elsker familie tid, men jeg ved også godt med mig selv at, jeg er nød til at slippe tøjlerne ellers brænder jeg mit lys i begge ender.

 

Det med at, gå og rydde op efter dem eller søger for al mad, drikkevare m.m. – det er jeg bare nød til, at lægge fra mig og hvad betyder det endelig at, det ikke er så rent og pænt hele tiden! Hvad er det jeg vil huske ved ferien, er det al det oprydning jeg har gjort eller er det, de sjove timer sammen med familien?

 

Jeg er og bliver en kassepige, men jeg nok godt slægge på det i en ferie eller kan jeg! Jeg vil gøre et forsøg og nyde det så godt som muligt.

 

Jeg har bestemt mig for at, prøve og selv om det helt sikkert vil kriple og kraple i mine finger for at, gøre det – så skal jeg forsøge at lave tingene ligge. De løber nok heller ingen steder, tro du!

 

Jeg har F E R I E og det skal jeg nyde – der er stress nok i hverdagen og jeg skal altså huske mig selv på at, selv om der er mange der tror, at et liv med en kronisk sygdom er lig med ferie hele tiden. Er det faktisk hårdt arbejde at, være syg og jeg har også brug for at, koble af fra hverdagens mange udfordringer.

 

Udfordringer jeg vil forsøge at, tilsidesætte – men samtidig have med i bagagen her i ferie.

 

Til dig der skal på ferie nu, vil ønske dig en rigtig lækker ferie og til dig der skal arbejde hen over sommeren, vil jeg ønske dig en god arbejdslyst ( nød selv ferietiden på jobbet, det var altid mega hyggeligt og rart på en anden måde)

 

Rigtig lækker solskinsdag fra Spanien <3

 

Tak fordi at, du læser med!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv