Stavning, slåfejl og komma forvirring

Min blog er blevet en slags identitet og jeg har efterhånden også accepteret at, jeg ikke altid lige får skrevet det helt korrekte dansk i mine indlæg – men jeg bliver bedre og bedre!

Med mellemrum kikker min mand dog mine indlæg igennem for mig og han kommer da også nogen gange med – det der! – det kan du ikke skrive, også er det frem med tasterene og rette det med det samme.

Jeg skriver tit i min blog at, det er ikke fordi at, jeg har en PHD i dansk og jeg er måske heller ikke den bedste til stavning og komma´er – men jeg får budskabet ud og for mig er det vigtigere end den skrevende tilstand.

Altså alt, med måde, selvfølgelig!
Det skal jeg ikke være sådan at, du bliver snot forvirret af, at læse min indlæg 🙂

I disse dage er jeg på forlænget weekend med manden i Spanien – og hold nu op vi har haft det koldt! Det har været regn, regn og atter regn, tunge skyer og rimeligt koldt for det spanske klima.

Kroppen reagerer også med det samme og lørdagen blev brugt i sengen under dynen med et varmetæppe og foran aircon med 24 grader…. og selvfølgelig lange varme bade.

Men der er jo ikke derfor jeg tager til Spanien, det er den varme sol der trækker og den har desværre været ret uset indtil nu. I dag ser den ud til at komme frem og blive….

Når det er så koldt, så har jeg to par strømper på, tre bluser og tykke bukser og det er som om at, kroppen arbejder på højtryk i at holde på det varme jeg selv producere. Jeg har det koldt i “flæsket” og varm hud – det er altså ikke nemt, at behage en så vanskelig krop!

Bryd vanen og træd nye skridt

Jeg er ikke vild med Spanien, når den viser sig fra denne side. Og igen, er det altid min krops signaler jeg arbejder ud fra, når jeg bedømmer noget i livet – for jeg syntes at Spanien er generelt skøn!

Meeeeen, når det er sagt, så er Spanske boliger ret dårlige. De er kolde, uisoleret ( måske lidt i væggene, men ingenting i loftet og gulvene)  og ikke særlig godt stykket sammen – beton på beton er en dårlig måde at, lave boliger på.

Lokal befolkningen hernede, er selv trætte af, at vejret har været så koldt og deres hverdag er jo heller ikke sat sammen til at, det bliver koldere og koldere.

Global opvarming? Næææ, det er mere en Global nedkøling!

Flere og flere vi møder på vores vej hernede fortæller om dårligere og dårligere vinter og koldere og koldere tider. Måske er det i virkeligheden en slet ikke en global opvarmening af vores side af jorden, men mere en global nedkøling af hele Europa!

For en gigt person som jeg – er det ikke fedt.

Nu tager jeg et varmt bad og går ud i solen – med en masse lag tøj på – for solen skal jeg bare være i …. også må det koste hvad det vil af ekstra påklædning…

Tak fordi at, du læser med!

 

 

 

 

 

Følg mig på SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

 

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv