Tilbage kik – min tid som blogger!

I denne tid, har jeg siddet og lavet et tilbage kik på mine mange indlæg – og det er blevet til en del, på det halvanden år jeg har været igang som blogger.

Jeg startede fordi at, der var så meget jeg havde på hjertet og fordi at, jeg syntes at der var ikke fokus nok på gigt overhovedet. Alle steder var der en masse skriverier om mange andre sygdomme, men gigt var ikke spændende nok og cool nok, til at skrive om.

Det har ikke ændret sig, og jeg arbejder stadig meget på at,  får yderlige fokus på gigt! 

Alle de blogs  jeg fandt, da jeg begyndte at, kikke efter bloggere – blogget om træning, kosmetik, personlig pleje – faldt over nogen enkelte der, blogget om det at, have en kronisk sygdom – bare ikke leddegigt og det fik mig til at, gå igang i denne sene alder.

Jeg har mødt mange dejlige mennekser i forbindelse med at, jeg var begyndt at blogge om kronisk gigt og jeg har ligeledes været så heldig at, jeg har mødt nogen af jer ude til mine foredrag rundt i landet.

Dette indlæg udspringer sig faktisk i hvad jeg har samlet op hen af vejen, her på bloggen og ude i landet.

Hørt, hvad I har sagt!

Lyttede til jeres udfordringer!

Snakkede med jer!

Flere gange har en del af jer snakkede om at, I selv kunne have lyst til at blogge – men kan ikke finde tiden til det! Det er så forståeligt, for det at være blogger tager tid og det kræver mere end jeg vil erkende at, blogger regelmæssigt.

Hjemmeside – SEO – billeder ( har aldrig taget så mange billeder af mig selv før) – redigering – oplysning – fodarbejde for den korrekte information o.s.v.

Derfor giver jeg dig denne mulighed og selv blive blogger for en dag. Fortæl din historie, dine udfordringer og oplevelser der både er gode og dårlige.

MULIGHEDEN!

Skriv en historie, et indlæg om noget der rør jer i hverdagen eller måske bare hvor vanskeligt livet er lige nu! Men husk det skal helst have en positiv indstilling til udfordringerne – der med ikke at, sige at du ikke må være skuffet, sur eller negativ – bare det ender med et S M I L ♥

Skriv til mig på e-mail, hvis du har lyst og vi tager den derfra!

Når du sætter dig ned og begynder at, skrive din historie ned  – så sker der et eller andet i dit liv. DU får ord på mange af dine tanker og drømme. Det kan være befriende og lette mange af dine bekymringer.

Bare kom igang, min mailbox kan tage det!

Jeg elsker at, få gæsteblogger ind over, for det giver en variation af bloggen, som gæstebloggerne er med til at, lave! Og det kan du være en del af. Fortæl dine venner, familie og kollegaer din historie – nedfældet og skrevet på en lækker blog.

I den kommende tid, kommer der indlæg fra FNUG´s bestyrelse om det at, have et frivilligt arbejde på organisations plan – forhåbentlig får jeg snart noget I kan læse 🙂

Tak fordi at, du har lyst til at læse med!

 

 

 

 

 

Kontakt e-mail: oxholm.snede@surfmail.dk 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv