Turen over broerne

Turen i går tog mig over tre broer og endte i Roskilde, hvor jeg lavet mit første rigtige arrangement i samarbejde med FNUG og var sammen med disse to dejlige fnugpiger 🙂

I et år har vi prøvet at, se om vi kunne få stablet et personlig foredrag op og i går lykkes det – det var en fornøjelse!

Hvordan jeg klare de lange bil / transport ture?

Jeg forbereder mig godt, jeg søger for at de øvelser jeg har lavet i samarbejde med min fysioterapeut bliver lavet ( læs mere her om mine 6 simple råd…) og bliver meget opmærksom på hvad jeg får på dagen af mad. Maden har en stor betydning for hvordan kroppen opfører sig, der er madvarer du bliver hurtig træt og søvnig af. Det samme med  ophobninger af væske i ben og da jeg sidder længe, er det noget af det som jeg skal undgå.

JUNK food er NO go´

Det har al for meget salt og sukker i sig og jeg forsøger da også og holde mig fra de søde ting – det kan dog være meget svært, når jeg sidder og har brug for energi. Derfor er disse riskager mega gode, de giver mig lige lidt sødt og ikke al for meget salt i kroppen – de lugter bare ikke så godt og jeg lugter heller ikke så godt når jeg har spist den – så er det godt, at jeg har mundspray med ♥

Turen derover er aldrig lang, men jeg må indrømme at, turen retur var lidt af en udfordring hjemad og her hjalp disse kager  mig lige de sidste 5o km…

Jeg har en svaghed for mørk chokolade…

og vi kommer ingen steder uden min Perchs te …

Igen i går fik jeg bekræftet i at, det virkelig er svært for omverden at forstår gigt sygdomme og jeg ved at, det kun bliver et mere massiv problem i fremtiden – derfor er en organisation som FNUG virkelig god til sparring for en selv.

Derfor opfordre jeg dig til A L T I D at, tage nogen af dine nærmeste med til mine foredrag eller andres ligende foredrag. Pårørende får meget mere forståelse på kun halv anden time, om hvad det ville sige, at have en kronisk sygdom og hvilke udfordringer vi slås med i hverdagen – altså uden ynk!

I dag hedder den N A T T Ø J S dag og selv om solen skinner efter en regn, slud og snevejr dag igår – tager jeg en slapper og jeg håber at du sidder og læser dette mens du nyder en god kop te eller kaffe.

Jeg ønsker dig en dejlig dag med masser af sol og gode oplevelser.

 

 

Husk at, du kan stadig få min e-bog om gode råd via Nyhedsbrevene!

Tak til min søn for at, være med til at udforme denne lækre plakat ♥

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv