Tusinde tak….

….for alle jeres dejlige og søde kommentar + private hilsner!

I sidste uge fortalte jeg om mine bekymringer over det at være god nok og gøre det godt på bloggen! Og jeg må da sige, at tusinde tak for alle jeres søde kommentar både her inde på bloggen, men også på Instagram!

af hele mit TAK! 

Jeg blev faktisk hel overvældet af jeres søde kommentar og der faldt da også en tåre ind imellem 🙂 Jeg ved ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg bliver rørt over at, Du finder min blog læseværdig og Du får noget ud af al det jeg lægger på bloggen! Det kan jeg kun reagere stærk på!

I denne uge er min sidste uge, som fast konsulent i Region Midt og jeg er faktisk lettede og samtidig virkelig glad for at, jeg nu kan fokusere på mine kommende projekter for efteråret.

Men jeg må også sige at, det er stadig med blandet følelser at, jeg siger farvel til den faste stilling. Jeg ved at, jeg bliver kontaktet igen om flere løse opgaver med tiden, men det er ikke helt det samme.

Derfor måtte jeg også lige dele denne søde mail med dig – fra en kær kollega. Det er en af grundene til at, jeg har arbejdet som en hest for at, gøre det så godt – dette respons fra en kollega kan ikke andet give mere blod på tanden og gøre at, jeg lige giver den  en ekstra skalle for projektet. Kan man andet!

 

 For sikkerhed, har jeg valgt at, hilsen er anonymt!

Kan jeg andet end føle at, jeg har virkelig gjort en forskel i Region Midt! Mailen her er et svar tilbage fra en fælles mail jeg har sendt ud til hele regionen – med et tak for et godt samarbejde for denne gang!

Denne mail, er ikke den eneste søde hilsen jeg har modtaget, men jeg syntes denne her er så sød, at den måtte jeg lige dele med dig!

Jeg føler at, jeg står på en krydsvej til at, gøre noget helt andet – og jeg er da også igang med en masse dejlige nye projekter, som jeg starter op i denne uge  ( hvilke du får meget mere af vide om efter min sommerferie – der for øvrigt starter i næste uge).

Måske er jeg bare dårlig til farvel!

Jeg er vist bare rigtig dårlig til at, sige farvel til noget. Min ocd vil gerne have at, alt skal være så firkantet og ens gang på gang. Nye eventyrer giver en urolig følelse og faktisk også lidt ubehag, hvis jeg skal være ærlig.

Men det er med disse eventyrer at, jeg får rykket noget ved systemet – derfor skal jeg også være god til at, omfavne det ukendte og tage min lille ocd med på turen og NYDE processen!

Sidder i dag på min lille terrasse og skriver blogindlæg, alt imens at, jeg nyder skyggen fra min hat fra USA, der er blevet lidt vind og skæv efter turen hjem – men hel fantastisk i solskins vejr 🙂

Tak fordi at, du læser med på min blog!

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv