15 minuters mulighed

Majbritt Lund – Kender du hende?

I går var jeg så heldig at, få 15 min. konsultation med Journalist Majbritt Lund. Har du læst hendes tekster, de er skarpe, direkte og mega gode. Helt fantastisk indgangs vinkel på mine spørgsmål og en viden om hvordan jeg skal håndteringen af mine udfordringer.

Jeg var så heldig en dag at, have en veninde som for et stykke tid siden, fortalte om hede og jeg har derfor fuldt hende lidt på sidelinien og nu har jeg også snakket med hende.

“FANTASTISK kvinde, skarp, konkret
og direkte svar på mine spørgsmål”

Hvordan fik jeg de 15 min.?
På Majbritt´s webside, havde hun tilbudt at, jeg kunne få hendes e-bog om SEO ( søgemaskineoptimering) gratis ved at skrive mig op til hendes nyhedsbreve og det ville jeg selvfølgelig gerne. For at gøre min SEO bedre på både min blog her, men også min hjemmeside.

I et popup vindue der kom frem, kunne jeg få disse 15 min. “gratis” samtale og det signet jeg mig op til, med en forventning om, at der ville gå flere dage inden jeg hørte fra hende. Men bim, bam, bum – 2 timer senere, blev jeg kontaktet af Majbritt Lund og vupti, gode råd blev realiseret til fakta og konkret løsninger for mig.

Fantastisk interview

IMG_6612

Fantastisk interview med La Danesa 

Endnu en fantastisk dag med en rigtig sød journalist fra La Danesa – Det Danske magasin i Spanien.  Det har været en hel unik dag, at få lov til at lave dette interview med denne søde journalist J. Christensen.

Vi sad sammen i to timer og snakkede gigt, livstil, mit fokus på øge opmærksomhed og mit elskede Spanien. Der var mange gode input om indgangsvinkler til artiklen og på et tidspunkt bliver jeg spurgt om, hvad deres læsere kan gøre for, at hjælpe mig!

Tænk, jeg var hel blank over hvad andre kan gøre for mig, for jeg har jo taget teten og gøre noget for andre. Men en sjov overvejelse for mit vedkommende, at tænke på til fremtids interviews.

Jeg glæder mig til det udkommer til start efterår. VILD ikk´?

IMG_6611

Jeg bliver så glad, når noget lykkes og med en start på weekenden som bare er så fantastisk, kan jeg ikke andet en give jer alle et lille blink ♥

hilsen

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar