Året 2018 og Sikke et År

Tusinde tak for et skønt år til dig fra mig!

Først og fremmest tak for i år kære læser. Året 2018 har været på mange måder helt fantastik og spændende år – jeg kan kun sige, WOW sikke et år. Nu lakker den mod enden og jeg at, jeg ville lige opsummere for der er virkelig sket meget i året 2018 for mig, bloggen og mit arbejde.

Ny blogportal Leddegigtportalen

leddegigtportalen-livet-med-gigt

Det startede med lanceringen af en ny portal til leddegigtpatienter. Det vil sige portalen har jeg været med til at starte op for snart 10 år siden. Men i år blev den fornyet og skudt i luften med mig som blogger. 

Dilemma Show med Gigtforeningen

livet-med-gigt-mit-dilemma-2018
Hyggeligt møde med panelet hos Gigtforeningens “Mit Dilemma” show.

Jeg har også været så heldig, at komme ud til en del af kredsbestyrelserne og lave mine foredrag om ”på job med kroniske smerter”, samt hos mange andre organisationer rundt i landet, med stor fornøjelse!

Igen i år har jeg arbejdet tæt med gigtforeningen omkring bl.a. deres dilemma show, hvor jeg var så heldig at møde Hans Pilgaard omkring en snak om det positive i livet med en kronisk diagnose. Jeg har da også fået et dejligt feedback fra dem af, at der hvor jeg deltager i Vejle, har der været ekstra mange download på podcastet. 

Gæste blogger hos Psoriasisforeningen.

Jeg har i år fået ekstra følgesvende med i livet og det har givet mig nye muligheder. For jeg blev kontaktet af Psoriasisforeningen om jeg havde lyst til at være gæsteblogger hos dem og det sagde jeg selvfølgelig ja til. Det med at oplyse andre om livet med en kronisk diagnose er for mig alfa omega for mig som blogger.  

Nye bekendtskaber 

Jeg har fået mange nye bekendtskaber i dette år og meget af det, er fordi at jeg har lavet en masse gode ting omkring kost og ernæring for små spisende og antiinflammatorisk kost. 

YouTube

I årets start kom min YouTube kanal i luften med små videoer omkring madlede sammen med Klaus fra Klinik for sundhed og helbred og der vil helt sikkert også komme noget i 2019 om gigt og kost. 

Martin Kreutzer

Jeg var så heldig at møde Martin Kreutzer der har skrevet bogen ”Spis dig fra gigten”. Mødet med ham gav en hyggelig og  personlig snak om antiinflammatorisk kost og dens betydning for kroppen.  

Patient In Focus

En af de nye bekendtskaber er sket over et lille år via de sociale medier og det givet et skønt venskab med en anden patient, som ser og ønsker det samme for os patienter i Danmark. Hele venskabet har mundet ud en helt ny og anderledes patientorganisation, Patient In Focus. Vi har nu arbejdet hele året på projektet og det er også en af grundede til, at bloggen her har været lidt stille igennem længere tid.

Charlotte-lisbeth-pif-livet-med-gigt

Hele projektet gik officielt i luften i efteråret, men da det er frivilligt arbejder, så tager det lidt længere tid, for at få alt med i opstarten. Du kan læse om Patient In Focus her indtil videre – vi arbejder kraftigt på at få hjemmeside online, så du kan læse meget mere om os der. Følg gerne projektet – vi kommer til at ændre en masse for danske patienter.  

Hvordan gik det med sidste års intentioner?  

I 2018 skulle skal jeg optimere motion og det gik ikke helt som forventet. Mine hofter har ikke været så samarbejdsvillige og det har derfor ikke været muligt for mig at optimere, men det har dog givet mig en meget objektiv beskrivelse af mit El-cykel projektet.  

En ting, jeg er kommet frem til i løbet af 2018 er at, jeg er god nok, som jeg er. Jeg skal ikke (i en talemåde, selvfølgelig) “sælge” mig selv på de sociale medier eller stresse over hvor mange likes jeg har fået eller hvor mange der læser min blog.  

Det er ikke formålet med bloggen og So Me for mig. Det er mere vigtig, at det er de rigtige der læser min blog og får en masse ud af det og det kan jeg kun sige, at I har været søde til, at skrive til mig i løbet af året.

T A K ♥️

Livet-med-gigt-lisbeth-photo-pif

2019

Nye spændende projekter for 2019 og masser af nye former for bekendtskaber af andre skønne kroniske syge patienter.

Jeg gennemgået hele 2018 og al det jeg har opnået, kan jeg slet ikke være ked af det. Jeg har meget og jeg vil selvfølgelig gerne forsætte i den retning og det gør jeg med din hjælp. Jeg Kan Ikke Gøre Det Uden Dig, Min Trofast Læser. 

Jeg vil gerne opfordre dig til at tage 3 tiltag for at forberede dit selvværd til 2018;

Reflektere:
⇒Hvad har du lært i 2018?

Tilgiv:
⇒Hvad skal du give slip på?

Fejre:
⇒Hvad gjorde du i 2018

⇒Hvem hjalp dig?

⇒Hvem fortjener et råb fra dig?

⇒Giv dig selv et skulderklap for at være DIG

Hvis du har nogle emner, du gerne vil have berørt – sig endelig til eller kontakt mig på kontakt@livetmedgigt.dk og jeg tager det med på bordet.

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og huskdu er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

Følg mig på

Instagram – Facebook – Bloglovin


Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar