Alt er ikke glamour…

Billeder kan godt snyde!

Hvis du har fuldt med på Instagram i de sidste 14 dage – nå ja, små 3 uger :-), så vil du ikke kunne undgå at, se at selv om jeg gør mit bedste og giver de best mulige billeder af mig og de steder, jeg tænker kunne være sjove for dig at, følge med i – så er det hele ikke glamorøst og glansbillede agtigt.

 

Jeg har forsøgt at, vise dagene hvor jeg ikke lige har været i bad eller fritsen ikke har siddet perfekt. For jeg kan ikke overkomme at, være top nice, hygge, handle, shoppe, samt ude og se på seværdigheder samtidig.

 

Har aldrig taget så mange selfie, som efter jeg blev blogger!

 

-og jeg er faktisk ikke særlig glad for mit udseende! Jeg ved ikke med dig!  Men jeg er ikke selv glad for uredigeret billeder, men jeg forsøger at, være ærlig omkring dem jeg lægger op!  Jeg er ikke nogen skønhedsdronning og jeg har ikke haft pengene til at, gå til fotograf og få lavet nogen lækker billeder, jeg selv valgt! Dem du ser, er fra mine artikler diverse steder, men det er ønske drømmen og måske næste år, er der økonomisk mulighed for det.
Lige nu har jeg min Iphone og et lille redigerings program Perfect365, som jeg slet ikke kan bruge optimalt. Programmet kan så meget at, jeg bliver helt forpustet bare ved tanken.

 

Men det gør det, det skal! fjerne lige en lille rødmosset-hed her og der 🙂  

 

Jeg er har ikke overskuet til de hel store lærings processer pt. og jeg er ental godt tilfreds med mine dagligdags billeder. Jeg ville dog ønske at, mit råmateriale var af lidt bedre kvalitet – men desværre fra naturen side, har jeg ikke trukket de gulne korn og med mange års medicinering, er hud/hår og kroppen ikke i den bedste udgave af ens råmateriale.

 

uredigeret, ufilteret og med bideskinne…(naturlig)

 

Jeg misunder alle dem, der lægger de lækreste selfier ind og som altid ser brand godt ud – selv om de lige er vågnet! Jeg ligner lo..t om morgen og jeg har mørke rande under øjnene, vild mange alle rynker i hele ansigtet, hævet, opsvulmet og rødmosset, som en formiddags dranker og en eller andet har i løbet af natten taget en bakke leverpostej og smurt al mit hår ind i det 🙂

 

Men jeg håber at mange af jer, ikke får urealistiske forstillinger om livet med gigt, selv om det ind i mellem ville det da have været fed at, kroppen ikke er “slidt” efter 17 års sygdom og jeg skal heller ikke klage, da jeg har et Godt Liv Med Gigt.

 

Livet er faktisk godt og jeg skal huske på at, jeg er syg og ikke det store udvalg i mine muligheder for at, optimere mit udseende i hverdagen ud over det jeg gør. Og det er vil også real nok at, være naturlig i sin beretning om Livet med Gigt!

 

Jeg ønsker dig en super lækker dag ♥ og hvis du har lyst, vil jeg da gerne høre hvad din mening er om det naturlige og det poleret image! Du altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ?

 

Tak fordi at, du læser med!

 

Følg mig på

SNAPCHATINSTAGRAMFACEBOOK – BLOGLOVIN

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv