Det svære spørgsmål og jeg var ikke den eneste der ikke helt kunne svare.

Stiller du nogle sinde det spørgsmål?

 

 

 

Måske endda til dig selv?

 

 

 

Hvad betyder noget for mig?

Jeg stiller tit mig selv det spørgsmål; Hvad betyder noget for mig? Det kommer sig af, at for mange år siden var der en klog person der spurgte mig, om hvad der gjorde mig glad.

På dette tidspunkt i mit liv kunne jeg ikke selv se, hvad det var der gjorde mig glad. Jeg kunne ikke sætte ord på, hvad fik mig til at smile, le eller bare være mig selv og måske mest vigtig af alt, hvad fik mig til at føle glæde. Det kan rent faktisk lade sig gøre at være lykkelig , selv om du har gået igennem det værst tænkelige.

Lykkelig og glad.

Jeg har lært hvad der gør mig lykkelig og glad i dag, men det var en svær proces at skulle finde ind til det der gjorde mig glad. For hvad blev jeg glad af, og hvorfor gjorde det mig glad?

Det betød en kæmpe indsats for at, finde lige DET, der gjorde mig glad, men smerten så tæt i livet. Jeg begyndte at snakke med folk omkring mig og jeg fandt hurtig ud af at alle rent faktisk ikke kunne med et sige, hvad der gjorde dem glade.

I starten troet jeg bare at det var fordi at jeg spurgte personer det var udfordret som jeg. Men jeg efterhånden blev det lidt mit samtale emne, når jeg var ude til arrangementer eller middage hos venner og familie!

ls-livet-med-gigt-bil

Ingen anede hvad der gjorde dem glade!

Selvfølge var mange klar på at det var et godt og indholdsrig liv, med nok midler til at opfylde drømmene, med en side bemærkning om et godt helbred! Men efter et stykke tid, hvor snakkede gik fremad – blev mange faktisk overraskede over, at de ikke lige kunne sige en ting der gjorde dem glade!

Der er skræmmende og vild problematisk at vi lever i et samfund, hvor vi mere eller mindre køre på automat knappen. Vi glemmer at stoppe op og lytte til os selv og vi er…

Verdens lykkeligste folkefærd!

Vi er verdens lykkeligste folk, siger og sagde omverden på et tidspunkt. Her stod jeg og kunne ikke svare for mig selv, hvad der gør mig lykkelige og havde størst betydning for mig i livet. Det var virkelig en øjenåbner for mig og min familie, for kunne de fortælle, hvad der gjorde dem glade og lykkelig og kunne jeg finde frem til hvordan man bedst muligt finder glæden i det svære liv, jeg havde fået tildelt?

Glæde er en interessant størrelse – for vil vi ikke alle sammen gerne være glade og forsøger på hver vores måde at opfylde behovet for det?…for at føle os værdsat, holdt af, elsket…for hver gang vi connecter med de følelser, så kommer der en naturlig glæde, smil, latter, ro.

Her er disse ting, jeg har lært mig for at finde glæden i mit liv;

1. Motioner (gåturer er fantastisk) 

2. Bruge tid med venner, familie og mennesker der giver dig energi af jeres samvær 

3. Sov mere – du vil være mindre påvirkelig over for negative følelser

4. Smil – det kan lette på humøret

5. Hjælp andre, medfølelse – det øger både livsglæden & tilfredsheden med livet

Der er en tommelfingre regel om at, du skal hjælpe dig selv, før du kan hjælpe andre – og den er sandt. Men husk små ting i hverdagen kan også hjælpe dig – ta´og lad personen i køen med en varer kom foran dig, også selv om du måske kun har tre vare. Det er de små ting i hverdagen der udgør de store ting og gør

Ærlighed skaber lykke
Du kommer langt med at starte med at, være ærlig overfor dig selv.

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

 

 

 

 

Følg mig på

Instagram Facebook – Bloglovin

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar