En af mine allerstørste bedrifter…

…er at blive mor!

For 25 år siden i dag så vores ældste søn dagens lys kl. 16.40 og jeg var helt blæst væk over, at jeg nu havde denne her lille gut, som var fuldstændig afhængig af mig. En følelse der er på en måde var skræmmende virkelig og samtidig total uvirkelig.

Jeg var selv lige fyldt 21 år, små 14 dage før og jeg var, som jeg kan huske også den yngste på hele fødeafdelingen. Men der lå jeg nu med ham her lillemanden og følte en kærlighed, jeg aldrig havde troet man kunne. Samtidig med at, min kærlighed til Nuller var blusset for vildt op og ens hjerte var lige ved at, flyde over af lykke.

Det var ikke nemt, at være gravid dengang. Alle kikkede på en og tænke hun er da for ung til at, få et barn. Men sagen var den at, jeg i 16´års alderen fik af vide, at jeg højst sandsynlig ikke kunne få børn. Så da jeg så prikken på skærmen ved et lægebesøg efter nogle dages sygdom, var der ingen tvivl om at, jeg skulle beholde det (ham).

 

Bo-son-livet-med-gigt

Mit hjerte flyder over her. Dette er et skøn øjeblik, ville dog ønske at, vores kamera var bedre dengang.

Gravid og Leddegigt

Det var ikke en nem graviditet. For det var her, at min leddegigt brød ud første gang med hævelse og betændelses tilstand. Og efterfølgende måneder efter fødselen, var det også en meget svær tid. En søn der aldrig sov og en krop der ikke kørte på 100% længere.

MEN når al det er sagt, så ville jeg ikke bytte det for noget i verden. Vores søn og vores datter er de to ting i verden jeg er mest stolt af og de fylder mit hjerte dagligt med bekymringer, glæde og masser af sjov.

Derfor tager hele familien også til Aalborg og fejre ham med maner. Hans kæreste har lavet overraskelser til ham og vi skal fejre ham hele dagen.

Og jeg glæder mig til at give ham et K Æ M P E stort fødselsdagsknus ♥️ og sige TILLYKKE med de 25 år.

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk at, du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet, samt tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

P.S Ingen fortæller en når man bliver mor, at det hårdeste er når de bliver voksne og flytter hjemmefra! Det er glemt i alle de gode råd der gives…

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv