En gang imellem er det okay, at bruge kroppen ekstra meget..

Give den en eksta skalle

En gang imellem er det okay at bruge kroppen ekstra meget, som her i den forgangene weekend, hvor vi holdte stor fest, da manden min blev et halvt århundrede.

Sjovt nok startede det med, at vi ville holde en lille fest med en samling af vores nærmeste omgangskreds. Men da invitationerne blev ved med, at lande i vores ”postkasse”, blev det meget hurtig til en masse dejlige mennesker vi fik at, se i weekenden.

 

bordpynt-livet-med-gigt

Bordpynt med stuens nipsting.

Handle over grænsen

Da livet ikke har givet de helt store indkasseringer på bankkontoen, var det en nødvendighed, at vi kikkede på sådan en begivenhed med sparsomme øjne. Det med at tage til Tyskland, er ikke så smart for mig. Og jeg tænker heller ikke, at det har den helt store økonomiske gevinst ved en tur over grænsen. Men der kan man jo spare lidt, husk dog på at benzin / diesel er ikke billig, så hvis der ikke er et ærinde i nærheden, kan det ikke svare sig.

Jeg ved helt sikkert godt hvordan sådan en fest skulle skrues samme, hvis jeg havde frit spil. Men når der skal lidt økonomi ind over, så blev det til en fest, hvor vi stod for alt selv og borde, køleskab, gril og stole blev lånt. Vi havde en masse “bordpynt” fra gamle fester og derfor blev det hele til en mix sammen fest.

 

bo-50-livet-med-gigt

Kreative bordpynt og borddækning, men funktionel!

Menuen

Vi købte diverse drikkevarer på bud. Maden var af den nemme og lidt billigere udgave. Svinemørbrad i stedet for oksemørbrad. Hvilke rent faktisk var et hit, da vi havde rullede det i bacon og grillede det. Det var faktisk ret lækkert, når bare jeg ikke selv skulle grille eller lugte til det.. griner!

Som tilbehør købte jeg skrællede kartofler, der kom i oven med timian og olivenolie. Jeg har ikke kræfterne til at skrælle 8 kg og det betød dog en ekstra udgift, men ikke mere end 5 kr. pr. kg. – da jeg fik en god aftale med vores lokale Brugs, det var jo til at overskue.

Bo bagte brød og jeg lavet lidt forskellige salater. Desserten bestod af jordbær tærter m. Chokolade og råcreme. Hvilke er mandens ynglings dessert, så det var ikke fancy mad, men gæsterne syntes det var godt og det er jo tit bare det med at hygge med en masse gode mennesker, der i sidste ende tæller.

 

jordbar-tarter-livet-med-gigtHverdagen

I dagligdagen på bloggen her, lægger jeg ikke skjul på, at det er svært at leve på en overførelses indkomst og ja, der er udgift på flere forskellige kontoer, at holde disse arrangementer.

MEN det var hyggeligt og selv om jeg i de sidste to dage, har haft smerter, træthed og feber. Har det bare mindet mig om, at jeg har gjort noget for ham jeg har kær. Manden min var så glad og syntes at, han har haft en skøn aften med masser af dejlige mennesker, der holder af ham og har gjort dagen helt specielt. Det slår til tider ind imellem et liv med gigt og det der kommer med i den forbindelse. Gøre noget for andre!

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv