Erhverv og Offenlig

Kursus

Det positive job normale

Workshops

Forankringsarbejder med borger-, bruger- og- patient inddragelse

Foredrag for ansatte

På job med kroniske smerter | Den positive job normale

Mangler du et kursus, der kan hjælpe dine borger og klienter, med at erhverve sig værktøjer, som de kan bruge positivt til at komme tilbage til arbejdsmarked eller fastholdelse på arbejdsmarked. 

Jeg kan hjælpe med at give dem dette, og give en større forståelse for hvilke udfordringer der kan komme, i dagligdagen med kronisk sygdom- og smerter.

Skal du have redskaber til hvordan du, som offentlige instans, kan inddrage dine borger-, bruger- og- patient inddragelse bedre i jeres tiltag. 

En af mine store passioner er forankrings implementering, og via en workshop hos mig, på enten en eller to dage kan jeg giver jer redskaberne der gør det muligt at komme igang. 

Foredrag er henvendt til ansatte i enten erhvervet, den offentlige sektor eller almindelig virksomheder.

Jeg giver værktøjet, samt processen til hvordan der kan kommer større forståelse, til de udfordringer der kan komme i hverdagen, som kronisk syg. Hvad enten det er udfordringer, eller vejen tilbage til arbejdsmarked. 

Foredrag

Foredrag for organisationer og  foreninger o.l.

Konsulent

Erhverv Konsulent

Kender du en der er ramt af kronisk sygdom eller smerter? Eller er det måske dig selv der er det? Dette foredrag er til designet til at hjælpe med forståelsen, syge og raske imellem på arbejdspladsen.

Hvilke usynlige udfordringer er der, hvor ligger skammen og meget mere. Jeg er selv kronisk syg, så jeg ved hvad jeg snakker om.

Kronisk sygdom i erhvervslivet skal ikke ses som en stopklods, men derimod som en force for dig og din virksomhed. Har du svært ved at forestille dig hvordan det skal fungere i praksis?

Intet problem, book en konsultation med mig, og jeg skal vise jer hvordan I får alle jeres styrker frem sammen.

Jeg har arbejdet i to retninger i min karriere før sygdom; i det offentlige og i erhvervet. Derfor har jeg en indgået forståelse af begges parters sider, når jeg kommer ud og holder mine foredrag, kursus og konsulent. Jeg forstår de udfordringer, der kan komme med kronisk sygdom på en arbejdsplads, både gennem øjnene som kollega, arbejder, og leder eller arbejdsgiver. 

Andre kvalifikationsgivende erfaringer, jeg har med i rygsækken når jeg taler til jeres organisation, er min ansættelse fra Region Midtjylland, hvor jeg har været konsulent på deres projekter “Det brugerinddragende hospital” og “Den patient ansvarlige læge”. 

Jeg har lavet en del kurser og foredrag til erhvervslivet, og hjulpet en del kronisk syge, om at bibeholde sig selv i job. Der kan komme nogle udfordringer når man er syg, specielt i forbindelse med end arbejdsplads, og jeg hjælper på den gensidige kommunikation.

Jeg er passioneret for patientinddragelse og jeg håber,og tror på, at det for erhvervslivet og i den offentlige sektor, er yderst vigtig, at kronisk syge er repræsenteret. Særdeles når hver 3. dansker er ramt i større eller mildere grad af en kronisk sygdom.

“Lisbeth deltager på vores seminar som patientens stemme og været patienten med sin egen personlig historie. Lisbeth var god til at sætte  mennesket/patienten Lisbeth i perspektiv til deltagerne og tilført seminaret stor værdi.

Lisbeth er velvillig, imødekommende og en smilende væsen.”

–  Koncern HR, Defactum, Aarhus

Jeg håber at vi fremadrettet kan få lavet noget mere oplysende arbejde i forbindelse med dit gode indlæg af livet med en kronisk sygdom. 

-Sif, Gigtskolen 

“Lisbeths smil, power og lækre blå taske kommer langt med hendes gode karma, der som en anden lille klokkeblomst, har banet vejen hos mig og mine kursister/deltager, som en af de første pionerer i et systematisk integration af bruger og system”. 

 Region Midt, Koncern DEFACTUM, Aarhus

Book mig

Sådan gør du!

Du kan nemt og hurtigt book mig til de populære foredrag eller som konsulent til din virksomhed

Kontakt mig via mail eller telefon +45 30 66 73 77
-og vi finder ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig!

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Din varekurv