På job med kroniske smerter | Den positive job normale

Foredrag for ansatte

Hvordan forstår du at møde dine borger/klienter i øjenhøjde?

 

Foredrag for ansatte
Arbejder du i erhvervslivet, på et jobcenter eller fra en erhvervs-skole, så er dette foredrag for dig.

Beskrivelse:
Foredraget der giver dig, der er ansat en bedre og større forståelse for hvilke udfordringer der er i dagligdagen med en kronisk sygdom og smerter. Mange borger/klient er ved at, forlade deres job på grund af smerter i hverdagen – smerter der ikke kan ses og forstås!

Foredraget er tilpasset jer, så I får inspiration, værktøjer og viden, der kan implementeres med det sammen. Så I kan få jeres borger/klienter tilbage på arbejdejsmarked. 

Nogle af de emner jeg kommer igennem foredraget:
– Hvordan forstår og møder du din borger/klient i øjenhøjde
– Hvordan forbedrer du, borgeren/klientens sygdoms forløbet
– Skabe dialog med borger/klient

Jeg er selv borger med brugerkonsulent baggrund og i dag i fleksjob. Jeg har derfor selv har oplevet systemet. De erfaringer jeg har gjort mig har jeg trukket på og guidet flere virksomheder af både kollegaer og leder/chefer problematikker. 

Jeg har selv været på arbejdsmarkedet i mere end 17 år med en kronisk sygdom, der har givet mange smerter og udfordringer i årenes løb. Jeg fortæller om livet fra den anden side og giver svar på, hvordan du kan vejlede og give borgerne gode råd til at, tackle hverdagens udfordringer på arbejdspladsen med en kronisk sygdom.

Deltagerne på dette foredrag, vil kunne gå tilbage på jobbet med konkrete idéer til, hvordan de kan tilbyde borgeren med kroniske smerter, en nemmere hverdagen og give dem en – hånd i hånd – håndteringen af hverdagens daglige trummerum og de små udfordringer.

Der findes utallige pjecer og foldere med vejledninger – om hvordan du kan leve med en kronisk sygdom. Effekten af at høre det fra en der selv har været syg, giver større gennemslagskraft og større forståelse for det frustrerende element som patient, ikke at blive forstået af sin arbejdsplads.

Varighed: 1 dag
Pris: Kontakt for info
Ønsket AV-udstyr: Projektor til medbragt PC & mikrofon

Mail gerne til mig for spørgsmål eller kontakt mig på telefon: 30 66 73 77

“Tak for et inspirerende foredrag, hvor du fik belyst livet som kronisk syg og handicappet.

-Iben, Jobcenter, Vordingborg

“Tak for et super godt arrangement, hvor der kun er positivt at sige. Det er klart noget, som vi skal snakkes ved om ift. næste efterår.”

-Patricia, Gigtskolen 

“Lisbeth fortalte om støttemuligheder og hun lyttede til os, hvor der blev snakket om udfordringer med job og usynlige lidelser. Hun brugte visuelle ”æg” som en rigtig god måde at vise ens smerteskala uden at behøve at sætte ord på. Det kan bruges på alle arbejdspladser og i alle hjem.”

-Søhøjlands kreds, Gigtforeningen  

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Din varekurv