FÅ 30 DAGES GRATIS ABONNEMT TIL MOFIBO

ANNONCE

FÅ 30 DAGES GRATIS ABONNEMENT TIL MOFIBO HER
MED KODEN “LIVETMEDGIGT

Jeg har været lidt lang tid om at, komme igang med disse lydbøger. Netflix er nemt og enkelt, men om aften har vi en aftale herhjemme om at, vi skal ikke se fjernsyn i sengen. Hvad gjorde jeg så..

Jeg har altid været en langsom læser og  ud over dette, så er læsning med en alm. bog en uhandy stilling for mig. Og der er ikke noget være end at ligge med en hammer god bog også svigter armene (når man ligger på ryggen) og når jeg sidder oppe, som på billedet, sover mit haleben – nemt er livet ikke altid og nu har jeg endelig fundet en løsning der virker.

img_6583-livet-med-gigtFandt en løsning.

MEN så fandt jeg en løsning, der både har forbedret mine udfordringer og samtidig give mig en masse god viden og hygge i sofaen og ved sengetid. Jeg er simpelthen begyndt at høre lydbøger sammen med manden ved sengetid. Hvor hyggeligt er det ikke lige?

Muligheden kom af et samarbejde, som jeg har indgået med Mofibo (FÅ 30 DAGES GRATIS ADGANG HER med koden  LIVETMEDGIGT), der er førende indenfor netop e-bøger og lydbøger. De er på mange måder bøgernes svar på Netflix, og de har et KÆMPE udvalg af bøger, der enten kan læses fysisk eller lyttes til som lydbog.

Jeg kan kun varmt anbefalt at sætte sig i sofaen eller ligge i sengen med en god lydbog.

Sidstnævnte er det jeg bruger mest, mens jeg ligger i sengen og skal gear ned og stress af, kan jeg lytte til en super god e-bog helt efter hvilke humør jeg er i. Jeg har personligt aldrig “læst” så mange bøger, som efter jeg fik prøvet Mofibo. I kan læse mine anbefalinger længere nede i indlægget og de er altså allesammen gode!

EN FORÅRSGAVE TIL JER

Mine læsere får gratis adgang til Mofibo i hele 30 dage ved brug af koden LIVETMEDGIGT. Du skal blot oprette dig på mofibo.dk HER, hvor du indtaster koden. Download derefter Mofibos app i App Store eller Google Play, hvor du kan logge ind med din nye bruger. 

Der er ingen binding. Efter de 30 dage fortsætter abonnementet til 129 kroner, hvis ikke det opsiges – det skal du huske! 

De fleste af jer husker måske, at jeg nævnte jeg havde lidt svært ved at læse bøger i en travl hverdag. Det er jo ikke fordi at, jeg ikke ville. Jeg ville jo rigtig gerne, men det blev aldrig til noget. Hvis du har det på samme måde som jeg havde, så prøv lige Mofibo.

Du kan altid bruge de første 30 dage på at tjekke det ud, og hvis du også har børn, så prøv at introducer dem for lydbøger. Der er noget for alle aldre, og jeg er sikker på de fleste børn er vilde med at koble af med en god lydbog i ørerne.

Det jeg virkelig har været glad for er;

1. .. at jeg ikke skal bekymre os om internetforbindelsen, når jeg er ude. Man kan nemlig læse og lytte op til 10 bøger offline. Det bliver fantastisk til vores kommende ferie til Spanien.

2. .. at jeg kan sætte en sleep-timer på lydbøgerne, når jeg lytter fra sin seng. På den måde ved jeg at jeg ikke skal vågne op tre timer senere og slukke for lydbogen.

3. .. at jeg kan læse andres personlige anmeldelser inden jeg vælger at gå igang med en bog. Præcis ligesom på Netflix, og det er ret så afgørende for om jeg vælger en bog eller ej.

Mobifo har seriøst bøger i alle genrer og noget for hver en smag. Jeg er særlig glad for biografier eller bøger baseret på virkelige hændelser, men man kan også nyde en hæsblæsende krimi, en rørende roman eller underholde de små med det store udvalg af børnebøger.

img_6582-livet-med-gigt-mofiboMine Personlige BogAnbefalinger: 

1. Papmaché-reglen af Hella Joof = Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden.

2. Ove Sprogøe af Jacob Wendt Jensen = Ove Sprogøe var gennem sin 50 år lange karriere en af Danmarks absolut mest populære skuespillere. Han blev folkeeje i rollen som Egon Olsen i Olsen-Banden og som dr. Hansen i Matador, men han er kendt for meget mere end det. Ove Sprogøe mestrede alt fra det lette og muntre rollefag på film som i Ved Kongelunden til det mere alvorlige i Scherfigs Den forsvundne fuldmægtig.

På teatret spændte hans repertoire fra Nøddebo Præstegård over klassiske stykker af Holberg og Molière til Becketts absurde teater, foruden oplæsning, revy, tv-satire og alt det andet. I alt nåede han at medvirke i 159 film og mere end 130 teaterstykker.

Ove Sprogøe var samtidig et af branchens mest private mennesker. Han værnede om sit familieliv og åbnede så godt som aldrig sit hjem for offentligheden.

3. Det gyldne kompas af Philip Pullman = Første del af trilogien om den nysgerrige og handlekraftige Lyra, der vokser op på Jordan-kollegiet i Oxford. Ved et tilfælde hvirvles hun ind i et storslået og indviklet drama fuldt af mysterier: Hvad er det, hendes onkel, Lord Asriel, har fundet på sin arktiske ekspedition? Hvad har den mystiske fru Coulter med Lord Asriels opdagelse at gøre? Og hvorfor forsvinder der igen børn fra Oxford?

Jeg er nok lidt en eventyrpige og derfor elsker jeg bøger som disse – gode fortællinger og historie.

4. Kidnapning af Bjarne Reuter = Bog serien om Bertram og hans brødre samt om verdens frækkeste onkel. Familiens arbejdssky onkel Georg foreslår familiens 3 drenge, at de sammen skal kidnappe en millionærsøn for ved hjælp af løsesummen at få familien bragt på fode.

Og mon det går galt?

Kan I anbefale nogle gode bøger? Jeg er nemlig lidt i tvivl om hvad, jeg skal gå igang med. 

Med over 40.000 bøger er der heldigvis nok at vælge mellem. Jeg håber I kunne bruge mine bogtips. HUSK at få Mobifo helt gratis i 30 dage HER ved at benytte jer af koden LIVETMEDGIGT.

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv