Familie Jounal artikel

I mandags var jeg i Familie Journal bladet og jeg håber at det gør at, vi får mere fokus på Livet med Gigt i hverdagen for alle os gigtramte og realiteter sygdomme.

Jeg har fået så mange søde kommentar i den forbindelse med artiklen og af hele mit hjerte siger jeg …

Tak ♥

Udsigten fra vores terrasse i Spanien

Da jeg blev kontaktet af Familie Journal´s reporter Ole (mega sød journalist), om jeg havde lyst til at blive interviewet til bladet – var jeg meget i tvivl om jeg skulle gøre det.

Jeg er jo ikke interesseret i at, det skulle være en sygejournal og en beklagelse over livet med en kronisk sygdom – men da det skulle handle om hvordan området vi har sommerhus i, i Spanien – var jeg meget mere opsat på at, fortælle om det skønne skønne spanien – jeg selv nyder så meget af.

Lidt fra artiklen;

“Prøv engang at lade fingrene løbe hen over husmuren. De bliver fedtede, ik’? Helt klæbrige. Det skyldes de nærliggende saltsøer. Nogle dage med en dybrød vandoverflade, andre gange mere ovre i sart pink. Alt efter som sollyset spejler sig i dem. Og på grund af de specielle olier i vandet – og det store saltindhold. Luften herfra sætter sig på huden – trænger ind under den. Ind i leddene, hvor betændelsen sidder, fortæller Lisbeth, der jævnligt tager en dukkert i søen”. 

 

 

 

 

 

 

Jeg lægger ikke skjul på at, jeg holder meget af syden -og varmen, solen og det saltede indhold i luften – Spanien har fanget mit hjerte på mange områder.

Men det er et sommerhus (lejlighed) og jeg “mangler” mange af mine daglige dags redskaber, når jeg er i Spanien, så som en rigtige sofa og min luksus varmtvands hane, der gør livet meget nemmere for mig.

En ting jeg ikke kan benægte er at, jeg elsker deres klima og jeg NYDER det, når jeg får dossier af D-vitaminer og varme.

Du må altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

 

 

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

SNAPCHAT

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv