Påske “Fødselsdag” med familien

Helligedage i en hvirvelvind.

Endelig fik jeg mig taget sammen og komme igang med et blogindlæg! Det har været nogle hårde dage og derfor har jeg også været lidt forsinket med indlægget her.

Påske weekenden er overstået og for mig er det tit en dejlig begivenhed. Måske fordi at, jeg ofte har fødselsdag i eller omkring påske og vi mødes til enten min eller sønnike fødselsdag (han har d. 13 april).

Fødselsdagene er dog ikke helt de samme mere efter at børnene er flyttet hjemmefra og blevet store – det magiske eller hvad vi nu skal kalde det, er gået lidt af fløjten. Men fordi at, alle børn og svigerbørn var hjemme, vågnet jeg op til sang af 5 dejlige mennekser i mit liv. De var alle stået op og kom ind for at, synge ved sengen, som er tradition i vores familie.

Det var en skøn morgenvækning.

flag-livet-med-gigt

Fødselsdage giver altid en god grund til at, vi samles og hygger. Samtidig er det også hårdt for mig, når hele alle i familien er samlet. Det trækker tænder ud på energikontoen og er udmattende.

Jeg elsker mine børn og jeg nyder virkelig når de er hjemme og vi skal hygge os, samt få alle de nyheder, vi ikke lige får over telefonen eller bare at, være i samme rum uden at sige noget. Men det dræner på kræfterne i den helt store stil og måske også mere end jeg vil indrømme til tider.

De dejlige unger.

Begge vores unger er flyttet hjemmefra for små 3-4 år siden og for mig, var det et stort tab i hverdagens trummerum. Mange siger, tit at man skal nyde dem imens at de er små. Jeg har dog mest savnet tiderne hvor de var større og kunne føre en samtale.

Det har især være tider, som om eftermiddagen, hvor de kom hjem fra job eller skole og de og vi tog sig tid til, at snakke i et par minutter om hvordan dagen der var gået.

Nu her små tre år efter den sidste er fløjet fra reden, har billedet ændre sig og selv om jeg er så så glad for mine dejlige børn og svigerbørn, så er det virkelig en uro faktor, at de kommer hjem på visit. Det er som om at nu er vi hjemme (altså ungerne), så kan alle daglige rutiner godt slækkes på – for “rengørnings konen” er tilbage.. (sagt i kærlighed)

Det er en uendelig hvirvelvind at oprydning, madlavning og rengøring. HOLD op hvor 6 mennesker roder og sviner mere en bare os to “gamle”.

Ugen her bruges nu på genopladning efter familie komsammen, hvilke der ikke er noget nyt i – men det nære mig stadig den dag i dag, at jeg er nød til at rydde kalenderen efter disse sammenkomster. Jeg vil ikke undvære det for noget i verden – min familie er bare mit ET OG ALT!

Hvad med dig, fik du slappet af i Påsken eller stod den på familie tam tam alle dagene? Og huskede du at passe på dig selv? Hvis ikke, har du så ikke også et par sofa dage i kalenderen?

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og du er altid mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv