Foredrag / Workshop / Undervisning

Mangler du en til at, lave kursusoplæg! Komme ud og holde et oplæg/foredrag! Workshopsdag i din organisation, virksomhed eller forening!
En der selv har mærket på kroppen eller set det fra, at være erfarings ekspert i at være patient?

I’m your woman!

Erhverv

Privat

Foredrag / kursus / konsulent

Som virksomhed, organisation eller offentlig instans, kan du booke følgende foredrag…

Jeg er din foredragsholderen, der gør en forskel med min viden og dedikation. Det efterlader publikum med fornyet indsigt og masse af vitalitet. Alle foredragene i min portefølje tilpasses selvfølgelig jeres organisation og situation, så I altid er sikret det optimale udbytte ved hvert foredrag.

Der er muligheder for at, bestille et mere skræddersyet foredrag efter jeres ønske!

Jeg har i flere år arbejdet på patientinddragelse og den stemme i i livet med en kronisk sygdom, der gør at patienters hverdag bliver nemmere.  De erfaringer jeg har gjort mig til en erfarings ekspert og det har jeg trukket på og lavet flere foredrag rundt om i landet og en del i udlandet.

Det eneste vi i vores dage kan være sikre på, er forandringerne.
Uanset om du har brug for at, gøre det alene, med familien eller sammen med dine kollegaer, er foredragene for alle kroniske syge og pårørende.

 

Konsulent / foredrag / kursus

Som Privat kan du book mig til mange forskellige udfordringer du må have og du har muligheden for at, bestille et mere skræddersyet foredrag efter ønske – hvis du eks. ønsker et foredrag om sex, skræddersyet det specielt til DIG!

Jeg er foredragsholderen der gør en forskel med min viden og dedikation. Det efterlader publikum med fornyet indsigt og masse af vitalitet. Alle foredragene i min portefølje tilpasses selvfølgelig dig og din situation, så du altid er sikret det optimale udbytte, om du bestiller en konsulent time, kursus m.m.

Siden 2005 har jeg arbejdet på med at, få mere fokus på tabte emner og patientinddragelse i livet med en kronisk sygdom.  De erfaringer jeg har gjort mig til en erfarings ekspert og det har jeg trukket på og lavet flere foredrag rundt om i landet og en del i udlandet.

Det eneste vi i vores dage kan være sikre på, er forandringerne.
Uanset om du har brug for at, gøre det alene, med familien eller sammen med dine kollegaer, er foredragene for alle kroniske syge og pårørende.

Kontakt mig via kontaktformular
og vi finder ud af hvordan jeg kan hjælpe dig og din organisation, virksomhed eller privat.

Hvorfor skal du booke mig?

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Din varekurv