erhvervkursus-22p-job-med-kroniske-smerter22-

 

Det nye positive job-normale

Beskrivelse:
Efter kurset hvor du får kendskab til de redskaber der skal til for at gøre livet med en kronisk sygdom eller handicap til fastholdelse på arbejdsmarked.

Målgruppe
Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte borgere, der er igang med ressourceforløb, jobafklaringsforløb eller er igang med fastholdelse til arbejdsmarked (fleksjob) og kan indgår i konstruktivt samspil om at komme hurtigere og bedre forberedt tilbage på jobbet.

Mål
Deltageren kan indgå i et konstruktivt samspil med workshop om det at have særlige med særlige behov i forbindelse med fastholdelse af arbejdet.

Deltageren kan forberede og forventningsafstemme fra første dag på arbejdspladsen. Deltageren får redskabet til at planlægge opgaver og rammerne for opgaveudførelsen og det at indgå i et arbejdsfællesskab med sine nye kollegaer.

Deltageren vil kunne anvende metoder til at håndtere forskellige reaktioner ud fra deres nye viden om adfærdsmønstre i livet med en kronisk sygdom, særlige behov eller handicap.

Deltageren kan forberede sin ankomst med planlægge og kommunikere de forskellige aftalte opgaver ved anvendelse af de metoder de får til rådighed om de daglige arbejdsrutiner på baggrund af forståelse for de styrker, begrænsninger og reaktionsmønstre der udgives på kurset.

Der findes utallige pjecer og foldere med vejledninger – om hvordan du kan leve med en sygdom. Effekten af at høre det fra en der selv har været syg, giver større gennemslagskraft og større forståelse for det frustrerende element som borger, ikke at blive forstået af sin arbejdsplads eller angsten for at skulle ud på arbejdsmarked igen med helt anderledes baggrund end man havde før man blev syg.

Hvem kan bestille dette foredrag:

Jobcenter
Kommunen
Erhvervskoler
Offentlige instanser

Emner der tales om i kurset:

Hvem er vi?

-Egne rolle
-Livet med en kronisk sygdom eller handicap

Hvad virker?

-Fortæl om hvad der virker for én selv

Accept af dit nye job-normale

-Få det bedste ud af det
-Passe på sig selv

Generel sundhed

-Bevæg dig
-Positiv indstilling

På job med kroniske smerter

-Viden
-Smerteskala
-Kommunikation
-Stress
-Håndtering af kollegaer, smerter m.m

Man kan hvad man vil!

-Specille hensyn
-Det skjulte guld
-Hjælpemiddel på jobbet

 

Varighed: 3 kursus dage / 6 halve kursus dage

 

Pris: Kontakt for mere information
Ønsket AV-udstyr: Projektor til medbragt PC.

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv