2019-lisbethoxholm-livet-med-gigt

 

 “På job med Kronisk på Smerter”

“Er du en af dem, som er på job med kroniske smerter? -eller er du ved at forlade dit job på grund af smerter?”

 

Dette foredrag vil fortælle dig der er på arbejdsmarket eller er på vej ind på arbejdsmarket om de udfordringer der er i dagligdagen med en kronisk sygdom. Hvilke jeg selv har oplevet og er kommet igennem. De erfaringer jeg har gjort mig har jeg trukket på og guidet flere virksomheder i både kollegaer og leder/chefer problematikker.

 

Er du en af dem, som er på job med kroniske smerter?
Eller er du ved at forlade dit job på grund af smerter?

 

Lisbeth Oxholm Snede, der har været på arbejdsmarkedet i mere en d 17 år med en kronisk sygdom, som har givet mange smerter og udfordringer i årenes løb. Hun fortæller om livet fra den anden side og giver svar på, hvordan du kan tackle hverdagens udfordringer på arbejdspladsen med en kronisk sygdom.

Der er fix og tricks, højt humør og plads til spørgsmål og dialog, når Lisbeth fortæller om sine erfaringer fra arbejdsmarkeded. Også til dig, som måske er på vej ind på arbejdsmarkeded.. Foredraget er lavet i samarbejde med Gigtforeningen og sætter fokus på fastholdelse af kronisk syge på arbejdsmarked.

Deltagerne til dette foredrag vil gå hjem med konkrete idéer til, hvordan de kan se på sygdommen – hånd i hånd – med hverdagens daglige trummerum og I vil med garanti gå fra aftnen med et par gode tips til hvordan de små udfordringer håndtere i hverdagen.

Dette foredrag belyser kort om lovgivning, rettigheder og muligheder for mennesker med en kronisk sygdom på arbejdsmarket.

 

Varighed: 1 1/2 – 2 timer.
Pris: Indhent tilbud
Ønsket AV-udstyr: Projektor til medbragt PC & mikrofon

 

Lisbeth Oxholm Snede er en foredragsholder der gør en forskel. Med sin viden og dedikation der efterlader publikum med fornyet indsigt og masse af vitalitet. Som foredragsholder er Lisbeth både nærværende og inspirerende, og med mere end 20 års erfaring er hun så afgjort i særklasse.

“Skal jeres organisation inspireres af en foredragsholder,
der gør en forskel?”

 

Udtagelse fra et af de andre foredrag, Lisbeth tilbyder:

“Når Lisbeth taler, er det ikke bare ud fra en teoretisk tilgang til emnet, men i højere grad ud fra erfaringer som hun selv har gjort sig gennem et liv, hvor hun har udfordret sine egne fordomme, grænser og sin egen usikkerhed. Dette er med til at gøre Lisbeth performance både nærværende og levende.”

Jytte,  Sønderborg

“Tak for et fantastisk godt foredrag i Vordingborg i aften 😊
Fik rigtig mange gode redskaber og noget at tænke over 👍
…….så nu skal vi huske at være ærlige 😉”

— følte sig underholdt.

Gitte,  Vordingborg

Tak for en rigtig god aften. Jeg syntes at spørgelysten var stor og når vi ikke selv, er så meget inde i de forskellige ordninger, fik vi sat nogle ting på plads. Med den energi du lagde for dagen, forstår man ikke, at du kunne gennemføre fordraget med de diagnoser du har. Godt gået 

Preben Jensen, Kredsbestyrelsen 

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv