erhvervkursus-22p-job-med-kroniske-smerter22-

.

.

Erhvervs Kursus

“PÅ JOB MED KRONISK PÅ SMERTER – erhverv kursus”

Beskrivelse:
Kursuset giver dig der er ansat til at, få borger/klient ind på arbejdsmarked igen, end større forståelse for hvilke udfordringer der er i dagligdagen med en kronisk sygdom og smerter. Jeg er selv borger med brugerkonsulent baggrund og i dag i fleksjob. Jeg har derfor selv har oplevet systemet. De erfaringer jeg har gjort mig har jeg trukket på og guidet flere virksomheder i både kollegaer og leder/chefer problematikker.

Målgruppe:
Mange borger/klient er ved at, forlade deres job på grund af smerter i hverdagen – smerter der ikke kan ses! Lisbeth Oxholm Snede, har været på arbejdsmarkedet i mere en d 17 år med en kronisk sygdom, der har givet mange smerter og udfordringer i årenes løb. Hun fortæller om livet fra den anden side og giver svar på, hvordan du kan vejlede og give borgerne gode råd til at, tackle hverdagens udfordringer på arbejdspladsen med en kronisk sygdom.

Mål:
Deltagerne på til dette kursus vil kunne gå tilbage på jobbet med konkrete idéer til, hvordan de kan tilbyde borgeren med kroniske smerter, en nemmere hverdagen og give dem en – hånd i hånd – håndteringen af hverdagens daglige trummerum og de små udfordringer.

Der findes utallige pjecer og foldere med vejledninger – om hvordan du kan leve med en kronisk sygdom. Effekten af at høre det fra en der selv har været syg, giver større gennemslagskraft og større forståelse for det frustrerende element som patient, ikke at blive forstået af sin arbejdsplads.

Hvem kan bestille dette foredrag:

Jobcenter
Kommuner
Erhvervskoler

Varighed: 1 dag
Pris: 10.500 kr.
Ønsket AV-udstyr: Projektor til medbragt PC & mikrofon

“Skal jeres virksomhed inspireres af en foredragsholder,
der gør en forskel!”

Udtagelse fra et af de andre foredrag, Lisbeth tilbyder:

“Når Lisbeth taler, er det ikke bare ud fra en teoretisk tilgang til emnet, men i højere grad ud fra erfaringer som hun selv har gjort sig gennem et liv, hvor hun har udfordret sine egne fordomme, grænser og sin egen usikkerhed. Dette er med til at gøre Lisbeth performance både nærværende og levende.”

Jytte,  Sønderborg

“Tak for et fantastisk godt foredrag i Vordingborg i aften 😊
Fik rigtig mange gode redskaber og noget at tænke over 👍
…….så nu skal vi huske at være ærlige 😉”

— følte sig underholdt.

Gitte,  Vordingborg

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv