Foredrag Sønderborg

 “LIVET MED GIGT
OG HVORDAN VI TAKLER HVERDAGENS SMÅ UDFORDRINGER & forhindringer“

 

Jeg bliver ofte spurgt om hvordan jeg – år efter år – kan blive ved med at sætte fokus på mennesker med gigt – og stadig være lige engageret. Og svaret er meget enkelt – jeg gør præcist dét, jeg er bedst til.

 

“Hjælpe andre med at, hjælpe sig selv”!

 

Lisbeth Oxholm Snede er en foredragsholder der gør en forskel. Med hendes viden og dedikation der efterlader publikum med fornyet indsigt og masse af vitalitet. Som foredragsholder er hun både nærværende og inspirerende, og med mere end 20 års erfaring er så afgjort i særklasse.

Lisbeth Oxholm Snede er erfarings ekspert. Hun hjælper folk med at leve et liv i samarbejde med deres smerter. Hun er uddannet i at, være patient og konsulent i Livet med gigt og har selv levet med leddegigt siden år 2000. I dag har hun en masse redskaber til at samarbejde med livet med en kronisk sygdom og smerter og dem deler hun ud af.

“Skal jeres organisation / virksomhed inspireres
af en foredragsholder, der gør en forskel?”

Deltagerne til dette foredrag vil gå hjem med konkrete idéer til, hvordan de kan se på sygdommen – hånd i hånd – med hverdagens daglige trummerum og I vil med garanti gå fra aftnen med et par gode tips til hvordan de små udfordringer håndtere i hverdagen.

Dette foredrag belyser også hvordan du som pårørende kan være med til at holde hovedet koldt, når du ser et familiemedlem være trist og bange, og aldrig tro på, at livet vender tilbage.

At al lige pludselig bliver revet væk under en og om kampen med sig selv og sine egne tanker, men også om vejen tilbage med hjælp fra medicin, viljestyrke, samt sin familie støtte.

Hvorfor skal du deltage? Fordi du er den vigtigste i dit liv. –  Har du det godt, har dem du holder af det også godt.

 

Varighed: 1-2 timer
Pris: Indhent tilbud
Ønsket AV-udstyr: Projektor til medbragt PC & mikrofon

 

Udtagelse fra et foredrag:

“Når Lisbeth taler, er det ikke bare ud fra en teoretisk tilgang til emnet, men i højere grad ud fra erfaringer som hun selv har gjort sig gennem et liv, hvor hun har udfordret sine egne fordomme, grænser og sin egen usikkerhed. Dette er med til at gøre Lisbeth performance både nærværende og levende.”

Jytte,  Sønderborg

Kontakt mig via kontaktformular her i siden, så vi kan finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv