Livet med en kronisk sygdom
Hvordan takler vi hverdagens små udfordringer og forhindringer!

Jeg bliver ofte spurgt om hvordan jeg – år efter år – kan blive ved med at sætte fokus på mennesker med gigt – og stadig være lige engageret. Og svaret er meget enkelt – jeg gør præcist dét, jeg er bedst til.

“Hjælpe andre med at, hjælpe sig selv”

Jeg er en foredragsholder der gør en forskel. Med min viden og dedikation der efterlader publikum med fornyet indsigt og masse af vitalitet. Som foredragsholder er jeg nærværende og forhåbentlig inspirerende, og har mere end 20 års erfaring.

Jeg har arbejder som erfarings ekspert og hjælper folk med at leve et liv i samarbejde med deres smerter. Jeg er uddannet i at, være patient og konsulent i med en kronisk sygdom, i det jeg selv har levet med Leddegigt i siden 1993.  I dag har jeg en masse redskaber til at samarbejde med livet med en kronisk sygdom og smerter, som jeg deler ud af.

“Skal jeres organisation / virksomhed inspireres
af en foredragsholder, der gør en forskel?”

Deltagerne kan til dette foredrag gå hjem med konkrete idéer til, hvordan man kan se på sygdommen – hånd i hånd – med hverdagens daglige trummerum og I vil med garanti gå fra aftnen med et par gode tips til hvordan de små udfordringer håndtere i hverdagen.

Dette foredrag belyser også, hvordan du som pårørende kan være med til at holde hovedet koldt, når du ser et familiemedlem være trist og bange, og aldrig tro på, at livet vender tilbage.

At al lige pludselig bliver revet væk under en og om kampen med sig selv og sine egne tanker, men også om vejen tilbage med hjælp fra medicin, viljestyrke, samt sin familie støtte.

Hvorfor skal du deltage? Fordi du er den vigtigste i dit liv.
Har du det godt, har dem du holder af det også godt.

 

 

Varighed: 1-2 timer
Pris: Kontakt for info
Ønsket AV-udstyr: Projektor til medbragt PC & mikrofon

Mail gerne til mig for spørgsmål eller kontakt mig på telefon: 30 66 73 77

“Når Lisbeth taler, er det ikke bare ud fra en teoretisk tilgang til emnet, men i højere grad ud fra erfaringer som hun selv har gjort sig gennem et liv, hvor hun har udfordret sine egne fordomme, grænser og sin egen usikkerhed. Dette er med til at gøre Lisbeth performances både nærværende og levende.”

– Jytte, Sønderborg

“Tak for et fantastisk godt foredrag i Vordingborg i aften ?
Fik rigtig mange gode redskaber og noget at tænke over ?
…….så nu skal vi huske at være ærlige ?”

— følte sig underholdt.

– Gitte, Vordingborg

“Jeg håber at vi fremadrettet kan få lavet noget mere oplysende arbejde i forbindelse med dit gode indlæg af livet med en kronisk sygdom.” 

-Sif, Gigtskolen 

Ordet gigt –
den oprindelige betydning:

I dag benyttes ordet ‘gigt’ som en bred betegnelse for sygdomme i kroppen, der blandt andet kan involvere led, kar og indre organer.

Men ordet ”gigt” kommer fra tysk og betød oprindeligt ”det at blive forhekset”. Ordet ”rheumatismus” kommer af græsk (rheuma) og betyder ”det fra hjernen til vævene flydende sygdomsstof”. Begge beskrivelser vidner om tidligere tiders opfattelse af en række lidelser, der blandt andet gav sig til udtryk som symptomer i bevægeapparatet. 

Kilde: Netdoktor.dk

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Din varekurv