Hvor glemmer jeg hurtig!

Jeg har i den sidste uge været meget på og lavet mange ting og jeg forsøger altid at, tage hensyn til kroppens signaler og gøre hvad jeg kan for at, skabe ro og aflastning for den.

Med en kronisk sygdom er der mange følge-sygdomme og jeg har en, der vil følge mig resten af livet  –  Stress! I forbindelse med at jeg har været gået ned med arbejds stress fået mange ting, jeg skal tage hensyn til og det er ikke altid at, det ene hænger ikke sammen med det andet ( Stress v. Leddegigt ).

I torsdags fik jeg den først advarsel af mine stress symptomer og da kroppen ikke helt var med mig endnu efter en lille uge med hoste og feber, var jeg nød til at, “overhører” det. Og det gjorde ikke det bedre her hen over weekenden og i nat kom reaktionen så!

Vi har alle sikkert, en smerte-ting i kroppen, vi ikke kan overhører eller ignorere!

Når der er meget kropssmerte i hverdagen, bliver jeg ( og du kender det sikkert også )  bedre til at ignorere smerte og kroppens signaler, jo længere tid der går – det betyder også, at jeg bliver bedre til at få et liv med kroniske smerter og tager de forholds regler, der er forbundet.

På et tidspunkt i mit sygdomsforløb og i følge af en operation, opdaget jeg en smerter ( smerten kom i lænden / bækkenet / tarmen ) -og på daværende tidspunk, kunne jeg ikke ignorere den og det har min hjerne ikke glemt!

Når jeg så overhører signalerne fra enten en stresset periode eller at, kroppen er fysisk færdig – kommer denne smerte og alt indvendig i mig skriger, råber og græder – for så ved jeg, at den nu er hel galt og det eneste min krop har lyst til, er at flygte fra smerten ( hvilke jo er helt normalt, men en virkelig ubehagelig oplevelse og det sætter gang i alle mine alarm klokker, så som panikangst, vejrtrækning, svimmelhed og generel ubehag.

JEG VIL BARE VÆK!

Det kræver så meget mentalt arbejde at, blive i kroppen og forstå smerten – holde ud, samt at lave alle mine øvelser jeg ved virker, når jeg får angstanfald og går i panik. JEG hader det, når jeg lige har fået påmindelsen om at nu er grænsen nået…

Det gik jo lige så godt, og hvorfor nu det… Jeg glemmer hurtig de dårlige ting ( hvilke er en fantastisk egenskab i hjernen ) – men det betyder også, at jeg virkelig rammer bunden gang på gang og jeg Hader det ( for jeg ved bedre )…

Dage som disse, spørger jeg mig selv gang på gang – bliver det aldrig bedre? Og jow, det gør det, men jeg kan ikke se skoven for bare træer, når det stå på. Men jeg kommer altid over på den anden side, det er hård tid og tager ekstra kræfter jeg ikke har.

Det meget vigtig, at der oplysninger om at det kan ske og sker for de fleste og jeg har lavet flere indlæg om angst og stress og dem kan du læse mere om – se link længere nede!

Du må altid gerne kommenter, dele eller like, det jeg lavet ♥
-og tak fordi at, du læser med!

 

 

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

SNAPCHAT

http://www.livetmedgigt.dk/stress-video/

http://www.livetmedgigt.dk/arbejder-angsten-frygten-faa-angst/

http://www.livetmedgigt.dk/4-hurtige-tips-til-modvirkning-af-stress/

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv