Halv rund og stadig ung i sind

Slog øjnene op i morges til sang – gik dernæst ud på toilettet og kikkede mig i spejlet….

….De sidste par år har sat sine spor og i dag har jeg fødselsdag og bliver halvrundt i 40´erne, men i mit hoved er jeg stadig kun lige blevet 30 år!

Går tiden for stærkt, eller er det fordi at, livet går for hurtig?

Jeg blev vækkede af manden med fødselsdagssang på sengen – en tradition jeg håber at, vores børn forhåbentlig tager med sig ud i livet, for det er nu så hyggeligt, at blive vækket til sin kære stemme ♥ og begge mine dejlige unger, ringede også og sang for mig ♥

Ihhh, det varmer mit hjerte at, de stadig gør det  –  selv om de har boet hjemmefra i flere år!

 

Er lidt vilde med bogstav lysestagerne fra min mand! Og de siger SOL, når jeg vender dem! Et tegn? 

Fredag startede min fødselsdags weekend, hvor jeg har haft gæster, altså bare lige de to unge fra Aarhus der kom hjem og hyggede og blev til lørdag. Hvor resten af familien kom og fejret fødselsdag for sønnen og jeg.

Sønnen har også her i April og det slår vi tit sammen til en, for vores familier bor hist og pist og mange kan heller ikke kommer på grund af de store afstande.

I gamle dage – der lød jeg lige som en julekalender reklame!
Men jeg mener faktisk at, før i tiden var vores fødselsdage i huset her, altid op til 25-30 mennesker. I dag er jeg heldige, hvis jeg kan samle vores to børn med påhæng og et par stykker mere.

Veninderne bor langt væk ( og har selv et fuldt liv ) og selv om vi har et lille land, så er det de færreste der tager til en times fødselsdagshilsen over en kop te for at, være sammen med ens veninde.

Det er ikke fordi at, det gør mig noget, men jeg et eller andet sted i baghovedet, er det sjovere at, venner og veninder kommer forbi og hygger om en. Men når det er sagt, så er det også nogen gange trættende at, have gæster – det er bare samtidig så hyggeligt!

Den træthed er virkelig bare så virkelig bare hammere irriterende, når ens ønsker er noget helt andet!

I virkeligheden har jeg store udfordringer med træthed. Jeg har skrevet om emnet før og en af disse daglige udfordringer, som jeg får skudt i hovedet på dage, hvor jeg ønsker mig noget andet end kroppen tillader.

Dagen har budt på at, min søde mand har været oppe og lave morgenmad, min ynglings “bananpandekager” til mig, men jeg har sovet rigtig dårlig dag og har faktisk en dårlige off dag.

Derfor har jeg også sendt ham til Golf (ugens motion) og tage en slapper her hen på eftermiddag – Det trænger jeg til! Er jo blevet et år ældre nu 🙂

♥ Min mor ringede for at, sige tillykke med fødselsdagen og midt i samtale fik hun skudt ind at, jeg har jo weekende altid. På sin vis har hun ret, men jeg forsøger at gøre hvad jeg kan i hverdagen og det ved hun godt, men jeg har virkelig ind imellem træt af,  mit liv er gået hen og blevet til en slags pensions livstil.

Jeg siger tit til børn, at det jeg er ung udenpå og gammel som oldemor indvendig! Da jeg så mig selv i spejlet i dag, tænker jeg – HOLD da op, hvornår blev jeg senior?

Dagen har budt på mange søde opkald, sms´er og messinger og hilsener på FB og tusinde tak for alle hilsenerne ♥

Rigtig god søndag

 

 

 

 

 

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv