Har du lyst til at være gæsteblogger hos Livet med Gigt?

Jeg holder selv meget af de gæsteblogger jeg har haft.

Om det er det er forskerene, blogger og den helt almindelig læser, der har lyst til, dele deres livserfaringer. Rører det altid meget i mig, at læse deres historier.

Alle har en historie (nogles historier er barske og andres er mindre dramatiske), men for mig er alles historie en vigtig fortælling. Det er fortællinger om livet der bliver ændret og en verden der bliv vendt på hovedet. Jeg ser det som et kik hul til en viden, der kan komme alle til gode.

Livet med Gigt er for alle gigtdiagnoser.

Jeg har selv mange historier om mit sygdomsforløb. Men jeg vil også gerne høre dine. Jeg har via mit faglige arbejde, læst manges beretninger. Det har styrket mig i troen om at livet med en kronisk sygdom, er på en måde ret så ens og samtidig vildt forskellig!

Da jeg startede med at blogge var der ikke mange der blogget om deres liv med en kronisk sygdom. I dag har vi heldigvis mange der tør fortælle deres historie og være åben om livets udfordringer. Samtidig med, at google kan sprede budskabet endnu længere end bare for 5 år siden.

Der er ingen tvivl om, at selv om du er en Power Woman eller Mand, så det at får en diagnose der er kronisk, ændre det ens liv radikalt. Baggrunden er forskellig og alligevel er beskeden ret så ens – det er spørgsmål om hvordan vi takler den!

Har du lyst?

Derfor sidder DU med en historie, DU “brænder” for at komme ud med? Så er det nu du skal slå til og sende mig en mail på Livet med gigt. Skriv lidt om dig og hvad du har lyst til at, skrive om.

Du må gerne være både pårørende, faglig person, patient eller en organisation der arbejder med gigtdiagnoser. Så bare kom til tasteren og send mig et skriv.

Jeg glæder mig rigtig meget til, at høre nærmere fra dig af.

Her i maj har vi i DK fået en ny persondatalov. Hvilke betyder, at du skal udfylde denne Samtykkeerklæring (læs mere på siden), så er vi nemlig godt på vej til, at du kan være min næste gæsteblogger.

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Showing 6 comments
 • Livet med gigt

  Du skriver bare når du kommer ovenpå og P Ø J, P Ø J med dine hovedopgave 😘

 • kronisketanker

  Det vil jeg gerne. Lige p.t. skriver jeg dog på min hovedopgave på diplom og har lidt rigeligt 😧

 • Livet med gigt

  Kære søde Kroniske tanker.

  Hvor er det skønt at høre og sikke en fantastisk historie. Det varmer mit hjerte så meget og du viser, at der er virkelig håb forud for mange. Du er en inspiration til at være medicinfri og til at være smertefri. Det har hammer sejt gået og jeg glæder mig til, at kunne fortælle om de samme oplevelser med projektet jeg har gang i om, at cykle.

  Husk du er velkomme til at sende et skriv og være gæsteblogger hos mig. Det kunne være dejligt at fortælle din historie også!
  Knus Lisbeth

 • kronisketanker

  Jeg har selv diagnosen Rygsøjlegigt og er i dag, med få undtagelser, tilbage på næsten samme niveau som før. Træning var min helse og jeg er i dag mor til 3, aktiv motionist i en cykelklub jeg har startet, underviser på fuld tid og vigtigst af alt, smertefri og medicinfri.

 • Livet med gigt

  Kære søde Ilse.

  Det kunne da være dejligt og skønt at få lov til, at fortælle din histore. Skriv mig en mail med din historie i et Word dokument, og vedlægge et godt billede af dig selv eller hvem du gerne vil have med.

  Da der er kommet den nye persondatalov her i Maj – skal du udfylde en samtykkeerklæring (findes under kontakt på siden her), om at jeg har dine kontaktoplysninger … (formalitet)

  Glæder mig til at høre mere fra dig af ♥️

  Knus Lisbeth

 • Ilse Marianne Strandbygård

  Hej, Lisbeth. Jeg har flere gange kommenteret dine opslag. Jeg har leddegigt, er opereret 3 gange for diskusprolapser i lænden og har som så mange andre slidgigt. Jeg er gift med Ole, vi Lene der bliver 40 i næste uge og Thomas på 37. Vi har 3 børnebørn. Hverdagen kan være svær, men med optimisme, og et lyst sind, går det hele jo bedre. Jeg ville rigtig gerne fortælle mere om mit liv og min hverdag. Kram herfra.. ❤❤

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv