Holdningskorrigerende tøj til kroppen fra Anodyne

Annonce

Anodyne holdningskorrigeret t-shirs

For et stykke tid siden, fik jeg en forespørgsel om at af prøve en unik holdningskorrigeret t-shirts fra Anodyne, der kunne gøre en forskel for min holdning. Det var straks et, Ja Tak!

Hvem er de her Anodyne så?

Anodyne er en Dansk virksomhed, der laver holdningskorrigeret tøj til forebyggelse af skade og bruges ofte, som en behandlings metode via fysioterapeuter og kiopraktorer.

Jeg har en del udfordringer i ryggen og haft det igennem hele livet. Hvilke kom da jeg var ganske ung, da jeg i teenager årene blev ret så veludstyret fortil. Efterfølgende kom diagnosen leddegigt, der har det kompliceret yderlige min holdning og rygsmerter.

Derfor var jeg helt med på at forsøge at teste deres t-shirts, set med flere vinkler af produktet, som mange måske ikke tænker over i hverdagen.

anodyne-livet-med-gigt

Første afprøvning

Min første udfordring var at få et meget tæt stykke tøj på. Det er ikke lige mit hit, da jeg lider af klaustrofobi og tænker at det nok var umuligt at komme ud af t-shirten selv. Men jeg havde forberedt mig godt og set deres videoer (hvilke er rigtig gode og forståelige), om hvordan jeg tager den på og af.

Altså Ingen udfordringer der!

Deres guidet teknik videoer med af -og på tagning af deres t-shirt er ret gode og simple at følge.

Næste skridt var at jeg skulle fornemme dens virkning, al imens jeg havde den på og den måtte ikke sidde mere en et par timer de første gange, anvist fra Anodyne selv. Så jeg tog den på fra morgen af og gik en tur med pullerhunden. Allerede den første gang her, kunne jeg mærke en kæmpe ændring!

Med det sammen kunne jeg mærke min holdning blev bedre og en mere opret holdning og jeg faldt ikke “sammen”, som jeg plejer i de tidligere morgentimer. Jeg havde heller ikke ubehagelig selv om den sad ret godt til kroppen og rimelig fast, så var den faktisk ret behageligt af have på.


Forsøg på forsøg

Jeg var så heldig at, få den i de lidt koldere måneder, så jeg har både ryddet sne, gjort rent, gået turer, slappe af, haft den på til træning og ja, forsøgt mig med variationer af forskellige udfordringer, for at se om t-shirten gjorde en forskel.

Rengøring af huset, kan være for mig meget udmattende og jeg får altid ondt i ryggen fordi, at jeg ikke stopper op og retter min krop efter en uheldig eller underlig støvsuger stilling. Ud over det, har jeg det også sådan at, det skal bare færdiggøres – jeg hader nemlig rengøring!

Jeg må sige at, t-shirten hjælpe ret godt på min holdning og den sørger for, at jeg ikke læner mig foran eller foroverbøjet uden at der er en korrekt støtte. Hvilke var gældende i mange af mine tilfælde af forsøg. Det gav virkelig en god støtte og gjorde at, jeg kunne bedre slappe af, i kroppen og ryggen, når jeg havde siddet længe ved eks. computeren.

Brug t-shirten

Jeg kan anbefale at bruge den i spis perioder af dagen. Altså når du sidder ved computeren, til træning, og især til de dage hvor du ved at, du skal stå op i lange perioder af gangen og ens holdning til har det med at falde sammen. Jeg kender min krop forholdvis ret godt, og ved selv hvornår disse perioder er.

Du er måske selv lidt i tvivl omkring det, så tal med din fys om bruge af den – hvis du tænker at, det kunne være noget for dig. Jeg kan kun varmt anbefale Anodyne holdningskorrigeret t-shirs og jeg kommer helt sikkert også til at kikke nærmere deres BH.

Efter en del henvendelser til min kommune, fandt jeg frem til at, det ville være en meget individuelt vurdering om du ville kunne få tilskud til disse produkter.

MEN du vil altid kunne søge om et tilskud – det er bare individuelt om du kan få det eller ej. – Ta´gerne din fysioterapeut med ind over eller din læge.

Som læser af bloggen her, kan jeg tilbyde dig en super god rabatkode ”livet15”, der giver 15% og den gælder til og med d. 17. april.

RABATKODE: ”livet15”

Hvis du har lyst, kører vi også en Facebook  >>>give-away<<< – læs mere på min facebook side: @livetmedgigt

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Kilde: Anodyne har en del videnskablige studier fra både USA og Europa.

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv