Hvis DU kunne ønsker dig alt i venden…

Hvad skulle det så være…uhmmm…

Når jeg tænker på, hvis jeg kunne ønske alt i verden – hvad ville jeg endelig ønske mig?

Det er lidt sjovt faktisk, at tænke på. Men når jeg tænker store tanker om hvilke goder jeg gerne vil have i livet. Så er det altid ud fra min nuværende situation og ikke gamle drømme eller et liv uden en sygdom.

Jeg har den sidste tid, gået og tænk over, hvis jeg nu vandt den store pulje i Lotto. Hvilke aldrig sker, for jeg har aldrig vundet mere en et par hunderede kroner i hele mit liv, så chancen er ret små for, at det sker. Lad os sige, at det gør det engang, hvad ville jeg så drømmer om og hvad vil jeg gerne kunne fjerne af byrder fra mine skulder, hvis jeg nu vandt! Og det er et meget stor hvis…

Drømme og virkelighed

Jeg drømmer om et liv, uden “nogle” der kikker mig over skulderen 24/7. Det må være den ultimative drøm, jeg har! Det med at leve et liv, som andre bestemmer over, er for mig meget hæmmende og ubehagelig. Jeg vil gerne have kontrol over ting og jeg har bedst i hverdagen, når jeg kan planlægge og have kontrol over alle situationer (uforudsete og planlagte).

Det er ingen hemmelighed, at livet på en overførsels indkomst, er ret så bundet på hænder og fødder i regler og lovgivning. Det er for sin vis også okay, selvfølgelig til en vis grænse. Men det er mere den mistro der er med i kølevandet, jeg har det dårligt med og jeg ikke kan vifte af mine skulder i hverdagen.

Jeg vil gerne kunne L E V E livet på min egen måde og med det der gør livet nemmere for mig og min sygdom.

Når alt kommer til alt.

Så er det ikke den store luksus jeg higer efter eller som jeg ønsker mest i hele verden. Men et liv jeg hvor selv bestemmer og selv har kontrol over hvad jeg laver.

Det er her at, jeg kan drømme om at vinde den store gevinst, som kan giver mig min frihed tilbage. Friheden til at vælge! Det lyder som små ting i denne verden, hvor vi skal forstille os, at være verdens lykkeligste land. For mig er friheden den mest dyrebare ting, der kan købes. Det ved man bare ikke, før man prøvet det på egen krop.

Jeg ved godt, at jeg er heldig at overhovedet være på overførselsindkomst. Uden den, sad jeg ikke i mit hjem, havde en bil og var i stand til at gøre en indsats i det frivillige arbejdsliv, samt et job jeg holder af.

Det er jeg også utrolig taknemlig for, det skal ikke være usagt. MEN når det så er sagt, så er det alligevel blevet en helt uvirkelig verden at være i, hvis man har ønsker og drømme.

Hvad vil du ønske?

Hvis dit hjerte kunne ønske alt i verden – helt uden begrænsninger!

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv