Hvorfor du ikke får flere indlæg på bloggen lige i øjeblikket.

Kære DIG!

Som du helt sikkert har bemærket, så har der ikke været mange indlæg på bloggen det sidste stykke tid. Det har helt naturlig forklaring og den får du her.

Som du ved er jeg fleksjobber og jeg har et vist antal timer om ugen, hvor jeg må udfører af frivilligt arbejder. Det betyder at når jeg laver andet frivilligt arbejder anden sted end bloggen, må bloggen “sove” lidt.

Det projekt jeg har gang i omkring danske patienter i Danmark er frivilligt og gør, at jeg ikke kan bruge så mange frivillige timer på bloggen her, som jeg gerne vil ønske.

lisbeth-livet-med-gigt-arbejde-frivilligtMeeen…

Du kommer ikke til at undvære indlæggene, for der ligger en masse gode indlæg i fingrene. De kommer helt sikkert ind på bloggen på et tidspunkt.

Årsagen.

Dog bare ikke lige nu og her er årsagen; Jeg er fleksjobber. Måske sidder du nu og tænker, jamen kan det ikke være lige meget med at, jeg skriver inde lidt inde på bloggen fra tid til anden. Det er jo bare en blog og et indlæg – det kan da ikke betyder alverden.

På sin vis har du ret og dog!

I det system jeg er en del af, anses det at blogge, som frivilligt arbejder og det kan jeg kun give medhold i. For det er fuldstændig det samme, som hvis jeg var kasser for en idrætsklub eller assistent til en håndboldstræner. Samtidig hvis jeg skal være helt ærlig, måske endda mere tidskrævende end at være kasser eller andet frivilligt arbejder.

Derfor vil jeg også gerne fortælle dig årsagen til, at der ikke har været så mange indlæg i den sidste tid og håber på din opbakning, når der igen bliver den stor aktivitet på bloggen her.

Hvor jeg håber at du vil følge med mig trods lidt mindre aktivitet både på Facebook og Instagram og selvfølgelig indlæg herinde på siden.

Weekendsjov

Denne weekend står i golfens tegn – Made In Denmark – så jeg vil nu hoppe i bad, tage mine sportssko på og kører ind og se en masse skønne mennesker spille golf med manden min. Det bliver helt sikkert en lang gåtur, men når det er i hyggeligt selskab, gør det jo ikke så meget. I år skal jeg ikke klage, da det holdes i Silkeborg af alle steder i landet, så det bliver ikke nemmere at komme tættere på for mig.

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

 

 

 

 

 

 

Følg mig på

Instagram Facebook – Bloglovin

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv