Idéen i at lave ingenting!

Idéen i at lave ingenting

Efter jeg er blevet syg, er en af mine fornemmeste opgaver ikke at lave noget som helst. Idéen i at lave ingenting, det er en prøvelse!

Jeg er kommet lang i processen og alligevel langt fra at det er en naturlig følelse, at bare ikke lave noget som helst. Hverdag vågner jeg og tænker, at jeg spilder min tid med ingenting og når jeg snakker med andre, får jeg fornemmelsen af at jeg laver en masse trods jeg er syg og selv om jeg fordriver store dele af min tid med, at lave ingenting, så er min hverdag alligevel indholdsrig.

Udefra kommende af verden, hvor man ikke er syg – ser kun at jeg lopper eller federe den af i hverdagen. Hvis de bare viste, hvor meget mit hjerte hammer afsted for, at nå endnu mere, lave endnu mere og gøre endnu mere…

Jeg er på mange måder enorm heldig i livet og jeg elsker at lave det jeg laver – men jeg vil gerne lære at slappe mere af og være ok med det i hovedet.

ls-spain-livet-med-gigt

Har du også dage hvor du laver ingenting?

Det der med, at lave ingenting håber jeg, at jeg kan mester mere og mere med tiden. Det er en af de ”opgaver” jeg ikke helt har fundet løsningen på endnu. Måske mest p.g.a af omverden ikke helt forstår den og samtidig syntes jeg, at livet ikke helt er så spændende og sindsoprivende, når der kører den ene film, serie eller lydbog efter den anden.

Det bliver trættende og jeg bruger meget energi på at fortælle mig selv, at det er virkelig er OK, at bare være til og ikke lave noget.

Nattøjsdage / sofadage

Som i dag, hvor solen skinner og fuglene kvidre.  Der sidder jeg bare i sofaen og glor tv for tredje dag i streg (føles det). Højdepunktet på dagen er træning senere i dag og de tre gåturer med hunden.

Det er en rigtig nattøjsdag / sofadag! Mega kedelig og total ensom. Dog hammer godt for krop og sjæl, samt det der nu følger med i livet med en kronisk sygdom.

Så nyd din dag med at lave ingenting, det gør jeg!

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv