International Gigtdag 2018

Få gratis smertetjek af reumatolog

Nu nærmer International Gigtdagen og i den forbindelse, kan du nu få et gratis smertetjek af en reumatolog.

Gigtsygdomme så som leddegigt, psoriasisgigt, rygsøjlegigt og mange andre gigtsygdomme skal helst opdages så tidligt som muligt. I dag er det muligt med bl.a akutklinik på Region Midt, Silkeborg og nu har Dansk Reumatologisk Selskab og Gigtforeningen valgt at sætte fokus på den tidlige diagnosticering og oplyse om inflammatoriske gigtsygdomme.

Mistænker du, at du har fået en følgesygdom eller en i dit nærmiljø der har brug for en smerte screening, så er det nu at du kan gøre det gratis. I forbindelse med International Gigtdag fra d. 8 -12 oktober, kan flere reumatologiske afdelinger tilbyde rundt i landet personer med ledsmerter i hænderne et professionelt smertetjek.

Se her, hvor og hvornår du kan få et gratis smertetjek (listen opdateres løbende): https://www.gigtforeningen.dk/viden-om-gigt/smerter/smertetjek-fordi-tiden-taeller/.

På stederne vil der være frivillige du kan tale med og hvis den foreløbige undersøgelse tyder på gigt, opfordres det, at der tales med egen læge. Du vil altså ikke blive henvist på dagen til en reumatologisk afdeling, men skal igennem egen læge først.

Det er ikke muligt at bestille en tid. Du skal blot møde op i de angivende tidsrum nær dig.

Opbakningen for denne kampagne bakkes op af både Danmarks Apotekerforeningen, de privatpraktiserende reuamtologer og selvfølglig reumatologerne fra forskellige sygehuse rundt i landet, hvor du kan få dit gratis smertetjek.

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

 

 

 

 

 

 

Følg mig på

Instagram Facebook – Bloglovin

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv