Du kan nå det endnu!

I morgen kommer det første i en række af nyhedsbreve om det intime, og du kan nå det endnu.

Har du ikke allerede skrevet dig op til mit nyhedsbrev, så er linket sidst på indlægget.

Personligt, har jeg glædet mig så meget til disse gode råd om velvære, samliv, sex, problematikker kom ud – det er dejligt, at der kommer belysning på enmer, der ikke altid er så nemt at, tale med andre om.

Hvorfor er det så svært, at tale om! – det der ligger så nært!

Det med det intime er virkelig en grænse overskridelse der mærkes, det bliver faktisk ikke mere personligt for omverden. Det er ens eget og meget private ting. Derfor også meget svært at, tilgå ved nye udfordringer.

Disse nyhedsbreve giver forhåbentlig en bedre forståelse af det private og intime. De er ment som en god guideline til dig, der har udfordringer enten til dig selv, eller til dig som pårørende. Oplysningen skulle gerne give dig en bedre forståelse for din partners udfordringer.

Jeg håber at, du vil være med på turen og jeg har i samarbejde med Sexolog Anette Højer Mikkelsen lagt mig i selen for at disse råd bliver så brugbare som muligt.

Håber at det ender ud i at, du kan få et mere aktiv sexliv og bedre velvære i dagligdagen. For det er det, det hele drejer sig om – et godt liv med gigt ♥ 

Nyhedsbrev

Jeg har før skrevet om, hvorfor jeg ikke bare smider det hele på bloggen, og det kan du læse mere om “hvorfor nyhedsbrev” på dette link — > Nyhedsbrev 

Tilmelde dig her…
http://www.livetmedgigt.dk/nyhedsbrev/

– OG HUSK at DU KAN ALTID melde fra igen, når du har fået de oplysninger som du har haft brug for og i disse dage giver jeg også min gratis e-bog med til nye tilmeldte.

Jeg sælger ingens personlige data oplysninger til andet brug, såsom teleselskaber m.fl.

Skriv din mail her i højre side, så får du direkte besked, når der er nyt fra mig ♥

 

Følg med Livet med Gigt på de sociale medier;   

INSTAGRAM 

og 

FACEBOOK

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv