Jeg vil også være hende der trimmer “flaben”!

I dag bliver lidt et anderledes indlæg fra mig af, end det plejer at være! Jeg har snakkedet om det før, og i dag får du det usødet og lidt rå.

Jeg vil også være hende der trimmer “flaben”. Ja, lad os kan den “flaben”, det er lidt pænere end damedelen eller de tekniske udtryk for kvindens kønsdel. Hvilke er ment med at, jeg også ville være den kæreste der har overskud til at, stå en halv time på badeværelset og gør sig lækker til manden og samtidig have overskud til at dyrke en god omgang sex.

Så til dig, der ikke bryder om tale/læse om disse emner, eller til min mor og børn, læs ikke videre.. 

Jeg savner tiden, hvor der var energi til alle disse ting. Dagene i denne uge har været på langs på sofaen, ud over de obligatoriske øvelser for at, kunne være til i kroppens smerter oasis.

Jeg stod på badeværelset i morges og tænke at, jeg burde også lige tage mig lidt af mig selv. Ansigtet hang, huden så livløs ud og jeg har ikke set et bad i flere dage. Nu stod jeg seriøst og overvejret om jeg skulle støvsuge, spise eller gå i bad. For der var ikke energi til alle tre dele.

Fedtede hår, der kun lige var redt igennem om morgen, nattøj mode der handler om, at ikke fryse og var derfor lag på lag. Til nød lige en tandbørstning, så jeg ikke også skal bøvle med mine tænder. Jep, jeg har været et sexsymbol fra en anden verden. Og nu stod jeg altså på badeværelset og tænke, hvad er vigtigst?

⇒ et bad

⇒ støvsuge

⇒ spise frokost

Og sidst men ikke mindst, havde jeg overskud til at, trimme flaben? Det er en smags sag, om der skal være hår på kroppen eller ej.  Jeg har det bedst med at, det er fjernet under armen og på benene. Og at “flaben” er trimmet pænt som et flot skæg. I min egen omgangskreds og hvad jeg kan læse i medierne i disse dage, så er det meget ind at, være helt hårfri! Det er bare ikke mig, bl.a fordi at det skal holdes nede og gøres jævnligt, hvilke aldrig vil komme til at, ske her af mangel på overskud.

Det er jeg bare for udmattet til. Jeg ved godt, at der er gode muligheder i dag for at, komme ind og blive smuk og hårfri. Men med en fleksjobs løn render det dårlig nok rundt med det rådighedsbeløb, der er i dagligdagen. Så det med at bruge penge på at, gøre sig ekstra lækker, er altså et no go´.

Jeg havde engang en arbejdskollega der sagde til mig. “Hvis du nu gør lidt mere ud af dig selv i hverdagen, så får du det også bedre med dig selv!”. På sin vis giver jeg hende ret, men hvis hun bare vidste hvor svært det er at, komme i bad til tider. Tænkte jeg at, det måske ikke er hele verden om – om jeg nu har fået trimmet “flaben” eller får taget make up på.

Han er der altid for mig.

Jeg er godt gift og hvis jeg sagde til Nuller om han gad at, svinge barbarbladet, var det intet problem og han ville stå der med det samme. Men er det ikke lige netop det? At han altid er der for mig og jeg har aldrig energi til at gøre gengæld. Eller i det mindste, bare gøre lidt modsat end gang imellem. Så som at, gøre mig lidt attraktiv og sætte håret, samtidig med at jeg påskønne, at han altid er der for mig?

Jeg vil så gerne være “kæreste” materiale igen og gøre disse ting, uden at det koster på de forskellige kontoer. Men jeg ved det godt – alt har en pris! Og selv om jeg forsøger at, gøre alle disse gode ting for bl.a vores senge liv. Er det altid et valg, jeg tager for at, håndtere resten af dagens gøremål. (ske teorien)

Så jeg fik et bad, trimningen blev undladt og jeg sidder nu og blogger lidt på sofaen. Livet med en kronisk sygdom kan give mange udfordringer. Hvis man er lige så heldig som jeg, at, være gift med ens “soulmate”, så er livet faktisk okay, også selv om jeg ikke lige får trimmet “flaben” i denne uge.

Næste uge…

Jeg finder energigen i næste uge til, at trimme og gøre lidt mere ud af mig selv. Og så håber jeg at, det bliver lagt mærke til (hvilke det altid gør) og nyder at, om ikke jeg gør noget for Nuller, hverdag, så om ikke andet, hver anden uge!

Jeg er sgu godt gift!

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Showing 4 comments
 • Livet med gigt

  Tak søde kronisketanker ?
  Det er virkelig også nogle emner, der fylder meget i hverdagen og aldrig bliver talt om. Det er som du selv skriver, virkelig svært bare at tage sig sammen til at gå i bad og om vinteren skjuler huerne det godt. Men her i de lunere måneder, er det sgu svært at gemme de “dårlige” dage.
  Knus Lisbeth

 • kronisketanker

  Sådan står jeg også ofte og prøver at vægte hvad jeg synes er mest vigtigt. Når jeg skal på arbejde går jeg dog i bad hver anden dag. Når jeg ikke skal, går der let 4 dage uden bad… Også selvom jeg har svedt. Om vinteren er det ok. Da kan jeg gemme det lettere fedtede hår under huen. Men nu hvor det bli’r sommer blir det svært. Mit hoved er ikke skabt til at gå med cap.
  Vigtigt dilemma du her bringer på banen

 • Livet med gigt

  Hejsa og tusinde tak for din søde kommentar.
  Det er svært, at sætte ord på hvordan man kan have det på en dag som denne.
  Derfor er det er så vigtig, at få fokus på de små ting også ? også selv om det er at, trimme “flaben” ?
  Knus Lisbeth

 • Me50he53

  Hej. Det var da lige mine tanker i dag, hvor jeg udover leddegigten har to trykkede ribben. Hvilket ikke gør livet bedre eller lettere. Har tit tænk de tanker du beskriver her, troede faktisk at jeg var en af de få der tænkte sådan. samtidig med at jeg også er gift med en dejlig mand på 39′ år. God dag til dig og alle derude med gigt. ???

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar