Hvorfor er det så vigtig, at vi holder fast i at være på arbejdemarket ?

IMG_6587

I dag er jeg på arbejdet – hvilke jeg er stolt af, at stadig at være tilknyttet  til. Det gør mine dage lidt lysere og det at hjælpe andre og hjælper dig selv. Ud over at det hjælper dig som menneske, er det altid rart, at komme ud og møde  andre mennesker i dagligdagen – som ikke er syge.

Vi går alle rundt med hvert vores problem –  nogle store, nogle små…
Men alle har problemer at slås med og problemer, er og bliver individuelt. Det som måske er et lille problem for dig – er meget stort for andre. Husk derfor at, selv om du syntes dine problemer er meget større en deres, så lyt og døm ikke ♥

Ikke fordi at jeg ikke kommer nok ud i disse dage. Men et godt job kan føles lidt som en “god sofa”. En behagelig fornemmelse af vant og rart, mens andre “sofaer” giver dårlig siddekomfort og føler at dig slet ikke tilpas, hverken i størrelsen eller for dine behov. Selv om jeg er stor fortale af vi jobber, så meget vi kan – skal vi også have det så godt, så muligt..:-)

Mørke, grå og triste dage har vi nok af, derfor forsøger jeg at fortælle min hjerne (sind), at den skal ikke tække i den negative retning.

Det kan godt være svært og der skal også “lidt” arbejdes med det, ellers går jeg over i en “stress” tilstand som udløser panikanfald og meget mere..

Sindet har så stor virkning på os alle. 

Jeg kan selv mærke, at der skal ikke så meget til at vælte mig af pinden som før. Men som jeg har linket til forskellige steder i indlægget, så arbejder jeg med det og det giver nogen klare og gode perioder.

Desværre er sådan et vejr med smertertræthed og tristhed (altså vejret) 🙂 med til nemmere at udløse noget negativt – D E T skal vi lige have rettet ind til noget positivt ♥ og det gør jeg gerne med et S M I L !

Jeg ønsker jer alle en hel igennem dejlig onsdag, og ønsker at I finder jeres glæde i løbet af dagen. Det skal ikke være noget særligt, men bare noget som gør dig glad  ♥ ♥ ♥

hilsen

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar