Kommentar fra en skøn pårørende, der følger med hos Livet med Gigt

Kommentar fra en skøn pårørende.

I sidste uge, lavet jeg et indlæg omkring ensomhed også i tosom. Det gav forståligt nok en rækker henvendelser og gode kommentar på bloggen og Facebook.

Jeg fik denne hilsen i min mailbox fra en af mine følgere, der er sendte denne besked til mig. Følgeren er pårørende til en kronisk syg og derfor syntes jeg det var en vigtig lille besked han sendte til mig.

 

kommentar-livet-med-gigt-paarorende

“Hej Lisbeth Har netop siddet og læst dit indlæg omkring : -Ensomhed, alene og til tider også i tosom.

Tak for det 😊 Det er “dejlig” læsning, specielt når man selv kan relatere til dit indlæg.  I det her tilfælde er jeg i modpartens rolle (den raske). Ofte er vi også ramt af til valg og fra valg, for at undgå ensomhed også i tosom. F.eks. Skal man foretage sig noget uden den anden part , netop i dag.. eller skal vente – for gøre noget i fællesskab…

Skal man satte sig i stolen og slappe lidt af, når man kommer træt hjem fra en lang arbejdsdag… eller skal man være social og omfavnede med det samme, man kommer ind af døren og nærværende med modparten. For lige den dag, at fjerne modpartens mangel på social samvær og ensomhed.

Hvor meget skal vi og kan vi planlægge i weekenden – skal også være tid og kræfter til de “hjemlige forpligtelser”, som ikke blev “nået” i hverdagene, pg.a. nogle dårlige dage etc..

Det altid en opvejning af hinandens behov – Hvilket ikke altid er lige nemt at sætte sig ind / ramme plet –  Ha’ en dejlig dag og weekend😊.”

Beskeder der luner.

Jeg kan kun skrive igen og igen, at det er S K Ø N T med kommentarer og beskeder som disse. Det luner så meget i mit hjerte og gør, at jeg syntes forsat er nogle vigtige emner, der tages op på bloggen og det rør jer læsere derude. SKØNT!

ls-livet-med-gigt-aug.-2018

Endnu mere vigtig er det, at fortælle og belyse om de ting vores omgivelser dagligt går igennem. Det er ikke de samme valg, ikke de sammen udfordringer – men stadig lige værdigfulde i hverdagen, samt oplysningrige. Et klog hovedet sagde engang;

Same, same,

but different

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

 

 

 

 

 

 

Følg mig på

Instagram Facebook – Bloglovin

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv