Erfarings Ekspert i Koncern HR, Defactum, Region Midt

Erfarings Ekspert hos Koncern HR.

I efteråret 2017 skrev jeg under på en samarbejdsaftale med Koncern HR, Defactum, Region Midt. Jeg kan nu på mit cv skrive erfarings ekspert. Altså det med, at være ekspert i at være patient. Jeg ved ikke lige helt om det er den “hat” jeg ønskede mig, da jeg tænkte fremtid – men det er en “hat” der gør en forskel for alle patienter og det er jeg stolt af.

I går blev det officelt på et møde i Koncern HR, hvor jeg kom og præsenteret mig selv og hvad jeg kan tilbyde som erfarings ekspert. Det er så fedt, at være der hvor der sker noget og hvor jeg som patient kan gøre en forskel. Jeg har arbejdet med dem igennem flere år og i mange forskellige projekter, da jeg var ansat i Defactum.

Behov

Derfor blev jeg også glad, da jeg kunne lave denne løsning. Løsningen her er for mig meget bedre. Her kan jeg nemlig tage hensyn til mine behov og sige nej tak i de perioder, jeg har det skidt. Jeg kan selv bestemme, hvilke måder jeg arbejder på og hvor jeg lægger mine kræfter.  Udfordringen kommer dog til, at være at sige nej til ting der er spændende og som gør en forskel.

Men det skal jeg jo så arbejde med! Drømmen er jo, at få et konsulent bureau der kan tilbyde erfarings eksperter til bl.a disse opgaver. Det skal bestå af fleksjobber m.fl. og være af folk der brænder for, at gøre en forskel i vores offentlige system.

Jeg ved af erfaring, at hvis der skal arbejdes for patienterne skal det ske i toppen og med dette samarbejde er jeg godt på vej til, at få en masse gode input skudt afsted.

Når det er en samarbejdsaftale jeg indgår, kan jeg ikke være sikker på om der kommer projekter / arbejde ind. Men jeg krydser fingre for, at det gør ellers må jeg tage det derfra og tænker nye veje og idéer for at gøre en forskel.

Vi er desværre mange, der har en kronisk sygdom. Statistikkerne tyder på, at der bliver flere og flere kroniske syge i Danmark. Det sker i takt med, at vi bliver end større og større befolkning i Verden.

Mange har derfor brug for stemmer som min i lokal udvalg, politiske råd, projekter og mange flere steder. Stemmer der kan høres og gør en forskel for den enkelte patient, der ikke selv har overskud eller lyst til at være en “stemme”.

Godt på vej.

Nu er jeg godt på vej og jeg glæde mig til, at gøre et godt stykke arbejder der kan mærkes for den enkelte patient. Hvis du tænker, at det måske var noget for dig også – så lad mig høre! Sammen er vi stærkere og sammen kan vi gøre en forskel.

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv