img_0462

Annonce

 

Kosttilskuddet som jeg selv tager, har jeg ikke fortalt så meget om endnu, men det kommer løbende – for jeg har både mine fysioterapeuter og reumatologer med ind over det. Grundet til dette er, at jeg tager biologisk medicin og derfor er det vigtigt, at kosttilskuddet ikke laver ballade og går i vejen for min medicinering.

Efter mange års brug af forskellige slags kosttilskud, uden at jeg kunne optage det. Har jeg endelig fundet det som passer til mig og det har gjort en kæmpe forskel for min optagelse af kost, min hud og optagelsen af min medicin. Ja, faktisk så godt, at vi tog over til USA for at se virksomheden (en børsnoteret virksomhed med 30 år på banen). For hvis jeg fik det så godt, af noget kosttilskud  – ville vi da hjælpe andre med det også. ( et af mine foredrag, er om min succes om netop dette produkt)

Det vigtigste at sige om produkterne, at de har 20 år på markedet i Europa og endnu mere vigtig at, de har over 30 års forsking fra forskellige universiteter og forskning center og har den højeste kvalitets kontrol.

Til dig som en af mine læsere, har jeg  muligheden for at, give dig de bedste priser og uden at binde sig til nyhedsbreve eller lign. og samtidig få produkter til nogen rigtig gode priser.


Er du i tvivl om bestillingsmåden eller gerne vil vide mere om produkterne og hvad de har gjort for mig, er du velkommen til at kontakte mig.


 

Kontakt

Jeg er ikke til at, træffe lige nu. Men du kan sende mig en e-mail, og jeg vender tilbage til dig.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv