Kosttilskud, det virker …

I de sidste mange uger, har jeg fået taget mange, virkelig mange blodprøver og som du sikkert har set på mine billeder i den sidste tid, er jeg blevet en fin nålepude …griner lidt, for det føles virkelig sådan 🙂 Her på bloggen har du kunne se alle mine “fine” mærker på kroppen. Og det er pga af dem, at jeg nu har fundet ud af hvor vigtig det er, at jeg passer på mig selv og kroppen.

14194419_10154486887161306_142346397_n

(Spørg din egen læge) – tager altså ikke alle dem på bordet 🙂

I alle mine blodprøver, har jeg fået tilbageberetning om hvor fine mine de har været. Nogen kom endda og fortalte mig, at hvis de kun kikkede indeni kroppen, havde jeg en krop som en på 25 år. De var virkelig imponeret, og fortalte at det skulle jeg bare forsætte med, for det havde virkelig en stor effekt på mit helbred.

Min mand fortale sygeplejskene og lægerne, at jeg også tager en del kosttilskud og det måtte virkelig være årsagen, for jeg havde jo ikke fået så meget igennem maden, selv om det har været sund mad – har der jo ikke været nok, til at jeg kunne få de rette doseringer.

Jeg har før skrevet om mit kosttilskud, men under denne indlæggelsen blev jeg igen og igen mindet om, hvorfor det er så vigtig at jeg/vi passer godt på kroppen og sørger for at, den får alle de rigtige vitaminer, mineraler og kalk (Kalk; kun for kvinder over 40 år).

Jeg er så glad for at, det som jeg invistere i mig selv i hverdagen, også har giver mig en bonus og at, det kan ses af læger, sygeplejesker og sundhedspersonalet. Det fortryder jeg ikke en eneste dag og trods mine begrænset midler af den økonomiske side, så har det vist sig at kunne betale sig, at investere i sin egen krop.

Hvis du ikke tager kosttilskud, så begynd – oppe ved lægen kan du få taget alle de blodprøver som er nødvendig for, at se om du har det som du skal have eller om du mangler noget. MEN mest af alt, om du optager det som du evt. tager nu.

I et af mine foredrag som jeg bl.a laver i samarbejde med en fysioterapeut, fortæller jeg at D-vitamin skal eks. ligge langt højere end >50 ( anbefalet af EU ), for D-vitamin er utrolig vigtig for vores kroppe, når vi har en immunforsvars sygdom.

Jeg har dog altid lægen med ind over, da jeg syntes det er min pligt (når jeg får så dyr en medicin), at jeg ikke gør noget som kan “ødelægge” min behandling og lave uorden i “systemet”.

Derfor vil jeg altid anbefale dig også at, tale med din læge og tage lægen med på råds om evt. kosttilskud – for det er så enorm vigtig!

Hilsen stor#endeligsommer #sol #varme #lunt #kandetblivemegetbedre #elskerdet #kosttilskudnaturligt #vitaminer

 

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv