Kulde, frost og smukt vejr

Hvor er det bare mega øv
med smerter i lange baner i denne tid.

Jeg ligger på sofaen igen og jeg er så træt hele tiden. Står op “næsten” samme tid dagligt og alligevel, så er jeg efter morgengåturen igen mega træt og helt udmattet. Jeg når ikke engang i bad, inden den trætheden kommer tilbage og det er selv om jeg forsøger at sove de gode antal timer, der skal til for at være udhvilet.

I aften skal jeg have en netværksgruppe på visit og jeg ORKER det næste ikke – ikke fordi at jeg skal være social, men er bare for træt til, at rydde op, gøre rent og stå for alle diverse forberedelser til en sådan aften.

Jeg har ondt alle steder i dag og igen uden synlige tegn, men jeg tænker at mange af jer derude også har de samme udfordringer i disse dage!

Hvorfor skal det være så svært at finde balancen? Hvad var det, der lige præcis, gjorde udfaldet? Min krop har sagt fra og jeg bliver nød til at lytte. Jeg havde godt regnet med at kroppen ville reagere ved disse vejrændringer, til trods for den lave belastning. Men trætheden er virkelig udmattende og ret irriterende for min hverdag.

Tapas

Det gode er at, vi skal have tapas i aften, det kræver ikke så meget – og mest af alt lugter ikke i hele huset, når det laves. Det er virkelig godt Det bliver nok min dag idag. Min krop skriger lige nu. Må hellere lytte til den og tage et par timer på sofaen inden de kommer i aften.

Jeg er stadig ikke glad for lugten af mad endnu .- men jeg arbejder mig frem til det og det går fremad. Der er dog langt vej igen og denne måned er faktisk den første gang at, jeg skal samarbejde med Klaus om madlede på et webinar (live) som jeg kommer til, at fortælle meget mere om senere…

Nu vil jeg gå i bad og lægge mig på sofaen et par timer, inden det store ryk ind…

Med ønsket om en dejlig dag fra mig til dig og du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

kys-hilsen-livet-med-gigt

Følg mig på

 INSTAGRAMFACEBOOK

Follow my blog with Bloglovin

Showing 2 comments
  • Livet med gigt

    Hej Karsten. Jeg har prøvet rigtig meget forskelligt igennem tiden med sygdommen og jeg har også prøvet basisk vand, uden virkning. Men tusinde tak for din kommentar og tager gerne mod gode råd. Jeg har i år en del med kosten, at gøre og tænker at jeg vil helt sikkert tage det med på mit live webinar her i februar – om basisk kost kan gøre en forskel!
    Knus Lisbeth

  • Karsten Serup

    Hej. har du prøvet at drikke basisk vand,som jeg fortalte dig for ca. et halvt år siden,eller at spise en basisk kost der er basedannende istedet for syredannende. Mvh. Karsten

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv