La Danesa, det danske magasin i Spanien

(Billedet er fra DK, synd at jeg ikke nået at få et her i Spanien, men alle de smukke blomster og flotte terrakotta farver)

Yea… nu kom min artikel i La Danesa ♥

I foråret var jeg i Århus og lave interview med en af La Danesa´s jounalister som var i Danmark en kort stund og en super god oplevelse. I dette måneds udgivelse af det online magasin “La Danesa”, er det blevet udgivet og artiklen er blevet rigtig god med det F O K U S på gigtsygdomme, som jeg håber kan blive mere anerkendt og oplyst i mange samfundet lag.

En stor tak til La Danesa for at være med til at, øge fokus på sygdommen og jeg håber at jeg kan oplyse og gøre en forskel for danskere i Spanien.

Jeg arbejdet hårdt her i foråret for at få øget fokus på gigt og her i efteråret bære det virkelig frugt!
Det har været en fornøjelse at, kunne hjælpe så mange mennesker med at sætte ekstra ind for sygdommen med almindelig viden og oplysning om hvad den gør for en.

Mit arbejde forsætter her i efteråret (indlands og udlands) og jeg ser frem til at skabe endnu mere fokus på gigt, sammen med dig ♥


Du kan læse hele artikelen her:  http://www.ladanesa.com/helse/5285-et-oprab-for-den-oversete-sygdom


Mit motto er:

Det kan godt være at, gigt ikke slå os ihjel, men det dræner os for liv ©

Det gammel ordsprogs betydning fortæller faktisk ret godt, det en gigtpatient går igennem. I dag benyttes ordet ‘gigt’ som en bred betegnelse for sygdomme i kroppen, der blandt andet kan involvere led, kar og indre organer.

Men ordet ”gigt” kommer fra tysk og betød oprindeligt ”det at blive forhekset”. Ordet ”rheumatismus” kommer af græsk (rheuma) og betyder ”det fra hjernen til vævene flydende sygdomsstof”. Begge beskrivelser vidner om tidligere tiders opfattelse af en række lidelser, der blandt andet gav sig til udtryk som symptomer i bevægeapparatet. 


God fornøjelse med læsning af bladet (et super godt blad) og jeg håber at, du vil være med til at dele linket her på de sociale medier og være med til at øge fokus på gigt og vi sammen kan gøre en indsats i kampen mod uvidenhed ♣

hilsen m.bloglovin

 

#fokuspågigt #gøreenforskel #ståsammen #gigt

 

 

 

Tak for din kommentar, jeg er altid glad for kommentar