Lækker ryg eller ej?

I sommers fandt min mand små “hvide” pigmenterings pletter på ryggen af mig og det slog jeg hen som værende noget solskoldning eller noget i den dur´. Havde godt nok ikke været solskoldet eller dyrkede solen på nogen måde, men jeg tænkte ikke mere over det. Indtil for et par uger siden, da vi begge opdaget at, det ligesom “voksede” fra at være en lille plet til større og større område…

Der er ikke noget som har gjort ondt eller noget jeg har tænkt over i hverdagen. Dog må jeg sige, at det er da lidt foruroligende at, det breder sig. Da jeg var ved egen læge sagde de, at jeg skulle tage det med til næste besøg på sygehuset, så det gjorde jeg i dag.

Min tid var dog ikke hos en af lægerene, men ved en af verdens bedste sygeplejersker ( har haft hende i alle de år, jeg har været syg i) og hun tog straks billeder af min ryg og ville konferere med en reumatolog, som jeg har kontakt til om hvad det kan være eller betyde. Så nu må jeg vente og se hvad det så bliver udviklingen på….

IMG_5024

“Ikke det bedste billede, men syntes lige at I skulle se det”

Når jeg sådan tænker det igennem, har jeg faktisk aldrig haft en længere periode uden at der har været en del udfordringer af forskellige slags. Der har det faktisk aldrig en stille stund med ro siden jeg blev syg. Der har altid været et eller andet, som lige har ville titte frem og vise sig. De små udfordringer har været alt fra, at blive lam i armene, blind, knuder i livmoder og stress, samt panikangst og spontan svimmelhed/besvimelse m.m.

Det er ikke for at gøre andre gigt ramte, bekymret eller nervøse at, jeg fortæller dette. Det er bare en vigtig ting, at vide, at selv om man er godt medicineret og har fået styr på den del af sin sygdom, kan der komme en del følgesygdomme som ikke kan eller må ignoreres.

Følge sygdomme har også en plads i ens liv i større eller mindre grad. Jeg er dog nød til at sige, at det er ikke alle som får den samme mængde som mig. Der er mange gode tilfælde, hvor at jeg høre at, der ikke er nogen bivirkning eller følge sygdomme ved deres behandling. Husk altid at, kontakte din læge, såfremt at du er i tvivl om det mindste også selv om du følger dig som en belastning, for det kan være at, det er noget stort og får betydning for din medicinering og heller komme engang for meget end engang for lidt; sagde min “gamle” læge altid…

Husk at selv om man har en del i bagegen af en eller anden slags, så er det vigtigt at, holde humøret højt og tage de små succes og gøre dem til holde punktet i ens liv. Ellers bliver alt ting for surt. Selv om jeg ind imellem godt kan fortæller jer lidt øv ting fra virkelighedens liv her på bloggen, så er det ikke fordi at, jeg vil “træde” i det. Men for at oplyse om de ting eller signaler man skal være ops på.

Husk altid selv at mærke efter hvordan du har det og lade ikke andre fortælle dig det….

hilsen

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv