Livet er ikke det værste vi har…

….om lidt, er teen klar!

Ja, nu drikker jeg jo ikke kaffe. Men jeg elsker en god kop te og det er lige hvad jeg sidder og drikker på sådan en skøn blæsende morgen. Dagen der på, hvor jeg er landet hjemme igen, efter nogle (forlænget weekendtur) skønne dage i varme og solrige Spanien.

Når jeg lander i lufthavnen i det køligere DK, så bliver jeg altid så forundret over, hvor svært det er for kroppe at vænne sig til det meget anderledes vejr vi har i DK. Jeg har jo kun fløjet i små 3 timer og det er en verden til forskel i klimaet.

Der er ingen tvivl om hvor lækkert Danmark er, med vores grønne skove, og lige i øjeblikket, skønne marker og frodig natur. Men jeg må være ærlig, at det med varmen tiltrækker mig mere end de grønne skove når kroppen bøvler.

cappuccino-livet-med-gigt-18-Rojales-spain

Grønsagsmarked.

Så jeg er total forelskede i Spanien varme klima. Ud over det, så er deres grønsager noget jeg falder bagover hver gang jeg kommer på et af de mange Spanske grønsagsmarked der i vores område. Det er som om, at alt lige har fået det ekstra sol og står i sin perfekte tilstand. Til tider måske endda i en overmoden natur, men det er skønt og virkelig velsmagende.

Det er så frisk, at hvis jeg køber til en uge på disse markeder, så holder det ikke – heller ikke i køleskabet. Det rådner simpelthen op for mig og med min begrænset viden om mad, tænker jeg at det er en indikationen om, at det ikke er pumpet med alt mulig ad ad, inden jeg får det på tallerkenen.

gronsagsmarked-spain-livet-med-gigt-sept.18

gronsagsmarked-spain-livet-med-gigt-sept.18-2

gronsagsmarked-spain-livet-med-gigt-sept.18-3

Dagene går hurtig i Spanien (altså når jeg har det godt) og når jeg så sidder på terrassen med en kold grøn te og hører cikaderne og ja, denne gang fik de selvskab af frøerne. Samtidig med at jeg kikker ud over de højtløftet bjerge i horisonten. Så er det ikke det værste jeg har og tænker – om lidt, så er der forhåbentlig endnu tur klar!

Idé?

Jeg sidder nu hjemme i stuen med en skøn kop te og får idéer – kunne være noget for jer læsere, at kunne vinde et ophold dernede? Eller er det en dårlig ide´? Vil ikke arbejde videre på den, hvis det ikke er noget…

Som du nok også har lagt mærke til, så skriver jeg desværre ikke så meget på bloggen pt. da alt andet med Patient In Focus tager min tid, så hvis du sidder og tænker, det er altså så underligt med denne blog – så er svaret ”NGO – Patient In Focus”.

Med ønsket om en skøn dag fra mig til dig og husk du er mere end velkommen til at kommentere, dele eller like, det jeg lavet -og tak fordi at, du læser med!

Hilsen-blog-livet-med-gigt-lisbeth

 

 

 

 

 

 

Følg mig på

Instagram Facebook – Bloglovin

 

 

 

Showing 2 comments
  • Livet med gigt

    Hej Berit,

    Tak for dine søde ord, det lyder som om, at det kan jeg godt arbejde videre på 🙂

    Skøn dag fra mig til dig

  • Berit Jensen

    åhh hvor lyder det skønt…Jeg ville da elske at vinde et ophold dernede, og når man har dig ved hånden til at anbefale de “gode” steder kan det da kun blive en fantastisk gevinst.

Tak for din kommentar

Start typing and press Enter to search

0

Din varekurv